Σε λειτουργία τα πρώτα δέκα πρακτορεία «Αpuesta Oe»

Δέκα πρακτορεία στοιχηματισμού εγκαινίασε η Ιντραλότ στην Ισπανία, μετά την άδεια για τη διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος, που είχε κερδίσει πριν από μερικούς μήνες για ολόκληρη την επικράτεια της Αυτόνομης Κοινότητας της Μαδρίτης.

Τα νέα πρακτορεία «Αpuesta Oe» είναι τα πρώτα από τουλάχιστον 100 που σκοπεύει να αναπτύξει σε ολόκληρη την περιοχή η ελληνική εταιρεία. Στόχος της διοίκησης της Intralot είναι να καταστήσει την ισπανική αγορά μια από τις πιο επιτυχημένες για τις δραστηριότητές της διεθνώς.

Η ισπανική αγορά είναι αρκετά σημαντική, καθώς, κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, οι Ισπανοί ξόδεψαν περί τα 30,9 δισ. ευρώ στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών, ενώ τα κέρδη που αποκόμισαν οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο έφθασαν τα 9,8 δισ. ευρώ.

Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός ότι, σε ετήσια βάση, οι δαπάνες για τυχερά παιχνίδια των Ισπανών αυξάνονται περισσότερο από 6%.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφερθεί ότι η ελληνική αγορά τυχερών παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένων των καζίνων και του ιππόδρομο, δεν ξεπερνά σε αξία ετησίως τα 9 δισ. ευρώ.

Η Intralot Iberia, η θυγατρική της Intralot στην Ισπανία, κέρδισε τoν Απρίλιο άδεια για τη διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος σε όλη την επικράτεια της Αυτόνομης Κοινότητας της Μαδρίτης. Η άδεια έχει διάρκεια 5 χρόνια με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης για 5 έτη κάθε φορά.

Παράλληλα η Intralot Iberia θα συνεργαστεί και με υπάρχοντα καταστήματα ηλεκτρονικών παιχνιδιών, λειτουργίας bingo και καζίνων, ώστε να δημιουργήσει και ένα δίκτυο πώλησης εντός των εγκαταστάσεών τους.

Η Αυτόνομη Κοινότητα της Μαδρίτης, με πληθυσμό περίπου 6 εκατομμύρια κατοίκους, είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Ισπανία και τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει εντυπωσιακή ανάπτυξη στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έκθεση του υπουργείου Εσωτερικών της Ισπανίας για τα τυχερά παιχνίδια, σε ολόκληρη τη χώρα δαπανήθηκαν το 2006 28,8 δισ. ευρώ σε τυχερά παιχνίδια, ενώ οι κάτοικοι της Αυτόνομης Κοινότητας της Μαδρίτης διαθέτουν για αυτό το σκοπό 239 ευρώ κατά κεφαλήν ετησίως, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ

Πηγή: naftemporiki.gr