Νοημοσύνη | Δημιουργικότητα | Φαντασία: Διδακτική αξιοποίηση της Θεωρίας της Πολλαπλής Νοημοσύνης

Μαζί με το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι LaCulturela στο Ηράκλειο Κρήτης, εγκαινιάζουμε έναν κύκλο επιμορφωτικών συναντήσεων και για εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών, οι οποίες αφορούν στη θεώρηση της νοημοσύνης, στην ανάπτυξη της δημιουργικότητας και στην απελευθέρωση της φαντασίας των παιδιών.

Τα σεμινάρια αυτά εστιάζουν στην εφαρμογή της Πολλαπλής Νοημοσύνης στη σχολική τάξη και ενθαρρύνουν τη δημιουργία διδακτικών δραστηριοτήτων ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε μαθητή.

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι LaCulturela, στο κέντρο του Ηρακλείου (Ταξιάρχου Μαρκοπούλου 29, απέναντι από τη Βικελαία Βιβλιοθήκη), μία φορά το μήνα και ημέρα Σάββατο.

Όλο το πρόγραμμα των σεμιναρίων είναι πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο και για τους εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών, αλλά ειδικά το σεμινάριο του Μαρτίου είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στις ανάγκες αυτών, όπως φαίνεται και από το αναλυτικό πρόγραμμα παρακάτω:

Η διάρκεια κάθε σεμιναρίου είναι 90 λεπτά και στο τέλος του κύκλου σεμιναρίων χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον οι συμμετέχοντες έχουν παρακολουθήσει το σύνολο των διδακτικών ωρών.

8 συναντήσεις / 12 διδακτικές ώρες
Κόστος: 100€ (για όλες τις συναντήσεις) / 15€ (για κάθε συνάντηση ξεχωριστά)

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
Περιορισμένες θέσεις συμμετεχόντων

Δηλώσεις συμμετοχής:
· στο τηλ.: 6932 906 157
· στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.