Στην εκπομπή ΖΩΗ.gr από την Δευτέρα 19/09 έως την Παρασκευή 23/09 στις 17:00 θα ακούσετε ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα με θέμα τις ευρωπαϊκές γλώσσες, την εκμάθησή τους στην χώρα μας, τη χρησιμότητα και την σημασία τους.

Στο αφιέρωμα συμμετέχουν εκπρόσωποι από το Instituto Cervantes, το British Council, το Instituto Italiano di Cultura, το Goethe-Institut Athen και το Institut français d'Athènes. Την Δευτέρα 26/09 Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών στην εκπομπή θα φιλοξενηθεί εκπρόσωπος της Γενικής Διεύθυνσης Μετάφρασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για 5 υποτροφίες για το εξάμηνο που ξεκινάει τώρα. (μία για κάθε οργανισμό που συμμετέχει στο αφιέρωμα). Ενημερωθείτε στο Ινστιτούτο που σας ενδιαφέρει για το είδος της υποτροφίας και μετά δηλώστε συμμετοχή στο τηλέφωνο του σταθμού 2104800170-4 και στο www.skai.gr/1003 κάνοντας click στο "ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ"
http://atenas.cervantes.es, http://www.britishcouncil.org/greece-english-learn-english-in-athens.htm, www.iicatene.esteri.it, www.goethe.de/athen, www.ifa.gr