Μετά την εκμάθηση της Ρωσικής γλώσσας, ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου σε συνεργασία με το σωματείο καταστηματαρχών παλιάς πόλης κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατεύθυνση επιμόρφωσης του κλάδου.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν μαθήματα εκμάθησης και της Ισπανικής γλώσσας στην περιοχή μας για τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους στις εμπορικές επιχειρήσεις.

Και αυτό το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί δωρεάν και θα διεξαχθεί στα γραφεία του κέντρου ανάπτυξης ελληνικού εμπορίου. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την 1η Δεκεμβρίου.

Το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου ιδρύθηκε από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου αποσκοπώντας στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του εμπορίου στη χώρα μας.

Έχει παραρτήματα σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, στα οποία πραγματοποιεί προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για τους απασχολούμενους στις Ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, για τους αυτοαπασχολούμενους εμπόρους και για τους ανέργους που επιθυμούν να απασχοληθούν στο εμπόριο.

Απώτερος στόχος του είναι να βοηθήσει τις επιχειρήσεις του κλάδου να αποκτήσουν εργατικό δυναμικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και να ευαισθητοποιήσει τις επιχειρήσεις ως προς την πρόσληψη καταρτιζόμενων ατόμων που ανήκουν σε ασθενείς πληθυσμιακές ομάδες.

Σε ανακοίνωσή του ο ΕΣΡ αναφέρει τα παρακάτω:
"Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου σε συνεργασία με το Σωματείο Καταστηματαρχών Μεσαιωνικής Πόλης, ανακοινώνουν την έναρξη προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης Ισπανικής γλώσσας.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί δωρεάν στα γραφεία του Κ.Α.Ε.Λ.Ε. Αυστραλίας 80-86 & Μακρυγιάννη 2-4, ξεκινά την 1η Δεκεμβρίου 2010, ημέρα Τετάρτη και απευθύνεται στους επιχειρηματίες και στους εργαζόμενους σε εμπορικές επιχειρήσεις. Μετά τη λήξη του προγράμματος, θα δοθεί στους καταρτιζόμενους βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κ. Αναστασιάδη Άννα, από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, στο τηλέφωνο 22410-70280, στον αριθμό φαξ: 22410-70281 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στις ώρες λειτουργίας του γραφείου 09.00-16.00".

Πηγή: Ροδιακή