Μιλάει καλυτερα… όποιος μιλάει τελευταίος. Στο κρισιμότερο στοίχημα της Primera Division, η Μπαρστελόνα μίλησε μέσα στο γήπεδο, νικώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0 στο Καμπ Νόου, και ο Ντάνι Άλβες μίλησε εκτός γηπέδου, απαντώντας στις δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο που προηγήθηκαν του “el classico”.

Ο διεθνής μέσος των «μερένχες» είχε πει πως η ομάδα του είναι έτοιμη να βάλει μέχρι και 20 γκολ προκειμένου να «ξεπλύνει» την ντροπή του περσινού 6-2. Τα προγνωστικά του αγώνα από τον Ρονάλντο όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκαν αλλά δέχτηκαν και τον έντονο σχολιασμό του Ντάνι Άλβες: «Είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα να σκοράρει και την σπατάλησε. Ίσως η επιθυμία του να βάλει 10 ή 20 γκολ του έπεσε… βαριά», που συνέχισε, λέγοντας: «Μετά από τόσο καιρό αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, ο Ρονάλντο ήταν λογικό να μην έχει διάρκεια στο παιχνίδι του και να βρίσκεται εκτός ρυθμού».

Αλλά και ο Αντρές Ινιέστα φαίνεται πως «τα έχει» με τον Πορτογάλο άσο, καθώς μία μέρα μετά το ισπανικό ντέρμπι εμφανίστηκε το ίδιο εκνευρισμένος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τις συνεχείς υποδείξεις του να μην «βουτάει» για να κερδίσει φάουλ.

«Με ενόχλησε πολύ που ο Κριστιάνο μου έλεγε να μη «βουτάω», διότι δεν είναι ακριβώς ο καταλληλότερος για να κατηγορήσει τον οποιονδήποτε γι’ αυτό. Ας επικεντρωθεί στο πως θα παίζει ποδόσφαιρο. Είναι ο τελευταίος που θα μπορούσε να πει σε κάποιον ότι εκβιάζει ή όχι τα φάουλ», ανέφερε ο Καταλανός.