Ο τελευταίος που θα φύγει τον Ιανουάριο από τη Ρεάλ Μαδρίτης… να κλείσει την πόρτα…

Έξι παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν την ερχόμενη μεταγγραφική περίοδο από το ρόστερ του ισπανικού συλλόγου, σε μία προσπάθεια να ανασάνει αυτό και τα ταμεία της ομάδας.

Μετά τις ασύλληπτες μεταγραφές του καλοκαιριού και λίγο πριν το οικονομικό «ματ» της «βασίλισσας», ο Φλορεντίνο Πέρεθ βρίσκει ως καλύτερη λύση την άμεση πώληση παικτών. Οι επικρατέστεροι του μεταγγραφικού «παζαριού» του Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, είναι οι Ντιαρά, Φαν Νίστελροϊ, Γκάγκο, Ντούντεκ, Ντρέντε και Μέτζελντερ, που ήδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές τους με άλλους συλλόγους. Συγκεκριμένα, ήδη φημολογείται η μετακίνηση του Ντιαρά, Φαν Νίστελροϊ και Ντρέντε στις αγγλικές Άρσεναλ, Τότεναμ και Τσέλσι, αντίστοιχα.

Ενδιαφέρον για Φάμπρεγκας

Παρότι, βέβαια, οι «μερένχες» σκέφτονται πώς να «ξελαφρύνουν», συγχρόνως βλέπουν μακριά… και συγκεκριμένα, στη μεταγγραφική περίοδο του καλοκαιριού, εστιάζοντας στην απόκτηση του Σέσκ Φάμπρεγκας, της Άρσεναλ.

Το στοίχημα της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο, είναι να κερδίσει τους έτερους μνηστήρες του Ισπανού μέσου, που μεταξύ αυτών «παίζει» και η Μπαρτσελόνα.