Seminario en español: «Festejando que es gerundio. Un recorrido por la geografía española y sus fiestas» με την Cristina Oliveros Calvo στα ισπανικά. 

Η ομάδα προώθησης της ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού, LovEspain, και η ιστοσελίδα Mundo HispanoHeleno διοργανώνουν δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα τις παραδοσιακές γιορτές της Ισπανίας. To σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην  . Για τον λόγο αυτό, θα γίνουν δεκτά άτομα τα οποία κατέχουν το επίπεδο Β2 στα ισπανικά.

Ημέρα: Σάββατο, 10 Νοεμβρίου
Ώρα: 6 μ.μ. – 8 μ.μ.
Επίπεδο: Β2
Θέσεις: 6

*Οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν μετά από κλήρωση

Εγγραφές: Για να εγγραφείτε στο σεμινάριο, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFRdKaYpypZFRVAifCq2sfJeWiKpRppK5xCy_R4kSoR6YVVw/viewform

Η Cristina Oliveros είναι μεταφράστρια και διερμηνέας αγγλικών και γαλλικών. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Βαγιαδολίδ και ολοκλήρωσε το τρίτο της έτος στη Σχολή Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, όπου και ερωτεύτηκε περισσότερο τον ελληνικό πολιτισμό. Σήμερα, ειδικεύεται στην οπτικοακουστική μετάφραση και συνεχίζει τις σπουδές της στη νεοελληνική γλώσσα. Αγαπά τα άλογα και έχει ένα blog που ονομάζεται Traduequus. Επίσης, της αρέσουν τα manga anime και τα ταξίδια, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, όπως επίσης, να περνάει χρόνο με τον σκύλο της που ονομάζεται Άγγελος. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Χριστίνα, μπορείτε να την ακολουθήσετε στο Twitter (@metafrasoli), στο Facebook (Cristina Oliveros Calvo), στο Instagram (@ galloping.translations) ή στο email της Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..