Πρόγραμμα επιμόρφωσης 5 ημερών στην Ισπανία με σκοπό την εκμάθηση ορολογίας αστυνομικών και νομικών θεμάτων της Ισπανικής Γλώσσας.

Κοινό στο οποίο απευθύνεται

Η επιμόρφωση απευθύνεται σε, εν ενεργεία αστυνομικούς ή σπουδαστές, ειδικούς φρουρούς, προσωπικό Ειδικών Καθηκόντων της Ελληνικής Αστυνομίας, πολιτικό προσωπικό, δικηγόρους ασκούμενους ή εν ενεργεία, φοιτητές του τμήματος ξένων γλωσσών, μετάφρασης και διερμηνείας ή εν ενεργεία μεταφραστές, διερμηνείς που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ή να εμβαθύνουν στην γνώση των Ισπανικών για ειδικούς σκοπούς.

Απαιτούμενο επίπεδο γλωσσομάθειας

Για την παρακολούθηση των μαθημάτων απαιτείται επίπεδο γλωσσομάθειας, επίπεδα όπως έχουν προσδιορισθεί με βάση την κλίμακα επιπέδων της γλωσσομάθειας του Συμβουλίου της Ευρώπης και όπως αυτά περιγράφονται στο Κοινό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες, Β1-Β2.

Τρόπος διεξαγωγής του Προγράμματος

Το πρόγραμμα δύναται να διεξαχθεί μέσω της δια ζώσης εκπαίδευσης, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος του Πανεπιστημίου της Σαλαμάνκα, στην πόλη Άβιλα η οποία έχει κηρυχθεί Μνημείο Πολιτισμικής Κληρονομιάς της UNESCO (απέχει 1 ώρα από το αεροδρόμιο της Μαδρίτης).

Διάρκεια: 1 εβδομάδα 19/2/2018-23/2/2018

20 ώρες επιμόρφωσης (πρωινές), έξτρα δραστηριότητες (απογευματινές επισκέψεις σε, αστυνομικά τμήματα, σωφρονιστικά ιδρύματα, δικαστήρια) καθώς και ξενάγηση της πόλης.

Τιμή για μια εβδομάδα: 280€. Περιλαμβάνει την επιμόρφωση των 20 ωρών, τις έξτρα δραστηριότητες, διδακτικό υλικό, ιατρική ασφάλεια και πιστοποιητικό παρακολούθησης. (+ διαμονή από 24€/ημέρα με πλήρη διατροφή).

Ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για την πραγματοποίηση της επιμόρφωσης: 12 άτομα

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 20 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Διαδικασία συμμετοχής

Δηλώσεις συμμετοχής με την συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας.

https://goo.gl/kA6F5j

Αεροπορικά εισιτήρια: Με την ολοκλήρωση των δηλώσεων θα ξεκινήσει η διαδικασία ζήτησης εισιτηρίων για τιμή γκρουπ μέσω ταξιδιωτικού γραφείου. Η αγορά αυτών θα γίνει σύμφωνα με την καλύτερη δυνατή τιμή. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα μεμονωμένων κρατήσεων εφόσον αποτελεί την πιο οικονομική λύση.

Στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις ή πληροφορίες.

Ιωάννα Τέγου
Καθηγήτρια ΠE40 Ισπανικής Φιλολογίας
M.Ed. Universidad de Deusto

(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)