Η Ελληνική Εταιρεία Επιστημών της Γνώσης και της Νόησης (ΝΟΗΣΙΣ) σε συνεργασία με Το Π.Μ.Σ. “Βασική και Εφαρμοσμένη Γνωσιακή Επιστήμη” του Τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης (Μ.Ι.Θ.Ε.) του Πανεπιστημίου Αθηνών και τον τομέα Γνωστικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρίας σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στο 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΝΩΣΙΑΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ που θα πραγματοποιηθεί στις Λεύκες της Πάρου, στο «Σπίτι της Λογοτεχνίας» από το απόγευμα της Πέμπτης 3ης Ιουνίου 2010 μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 6ης Ιουνίου 2010.

Σκοπός του είναι να φέρει σε επαφή ερευνητές και μεταπτυχιακούς φοιτητές από όλα τα Τμήματα και Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών της χώρας που έχουν κάποια συνάφεια με την Γνωσιακή Επιστήμη.

Δήλωση συμμετοχής μέσω email στον Κο Κωνσταντίνο Μουτούση (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2010 και αποστολή περίληψης 1000 περίπου λέξεων μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2010.

Η εγγραφή στοιχίζει 25 ευρώ.