Κυρίες και Κύριοι, Φίλες και Φίλοι,

Η Ισπανία δημιουργεί ένα πρόγραμμα διαθέσιμο στους κατοίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης πάνω από την ηλικία των 55 χρονών (Senior Travel) με μερική έκπτωση σε ομαδικά ταξίδια, για να μπορούν να περάσουν τις διακοπές τους στην χώρα τους κατά την διάρκεια του χειμώνα. Σε μια αξιοσημείωτη Ευρωπαϊκή φύση, αυτή η πρωτοβουλία είναι μια προσπάθεια να συμβάλλουμε στο κτίσιμο μιας γενικής ιδέας της Ευρωπαϊκής φιλίας, που θα φέρει κοντά διαφορετικούς πολιτισμούς μέσω του τουρισμού, όσο και για το έργο ανάπτυξης της εποχιακής φύσης του τουρισμού ενώ διατηρεί και δημιουργεί θέσεις εργασίας.

Αυτή την πρώτη φορά, από τον Οκτώβρη του 2009 μέχρι τον Απρίλιο 2010, οι Ευρωπαίοι πολίτες πάνω από την ηλικία των 55 χρόνων, που κατοικούν σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκτός από Ισπανία, Γερμανία, Φινλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σουηδία, Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα. Η ισπανική κυβέρνηση άρχισε μια διαδικασία επιλογής, από δημόσια προσφορά, για να διαλέξει μια εταιρία ή εταιρίες οι οποίες θα είναι υπεύθυνες για να διοργανώσουν αυτά τα ταξίδια. Για την Ελλάδα αντιπρόσωπος των πακέτων αυτών ορίστηκε το Γραφείο Γενικού Τουρισμού KAVALIERO VIAJES με έδρα την Αθήνα, το οποίο σε όλες τις περιφέρεις και ειδικότερα νομούς έχει ορίσει αποκλειστικούς αντιπροσώπους, Γραφεία Γενικού Τουρισμού.

Για την περίοδο 2009-2010, προσφέρονται 80.000 ταξίδια
στην Ανδαλουσία: στην Costa del Sol και στην Costa de la Luz (στις επαρχίες του Huelva και Cadiz)
στις Βαλεαρίδες νήσους: στην Μαγιόρκα, Μινόρκα και Ίμπιζα.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκδρομές 8, 15, 22 ή 29 ημερών, οι οποίες περιλαμβάνουν την πτήση, μεταφορές αεροδρομίου, πλήρη διατροφή, ταξιδιωτική ασφάλεια και δραστηριότητες σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4 αστέρων.

Ο σκοπός της ισπανικής κυβέρνησης είναι να κάνει όσο πιο εύκολο γίνεται ένα άτομο να απολαύσει τον ελεύθερο χρόνο του, γι’ αυτό και προτείνει ουσιαστικές διακοπές κατά την διάρκεια του χειμώνα στην Ισπανία, οργανώνοντας ένα ολοκληρωμένο ταξίδι για το οποίο ο ενδιαφερόμενος θα πληρώσει ένα μέρος των εξόδων.

Ο αρχικός στόχος αυτού του προγράμματος είναι να προτείνει επιλογές σε άτομα που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν και να εκμεταλλευτούν καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο που ήδη έχουν.

Την ίδια στιγμή ο τουρισμός είναι ένας τρόπος, να φέρει κοντά τις διαφορετικές κουλτούρες που υπάρχουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση με σκοπό όλοι οι κάτοικοι της να τις γνωρίσουν καλύτερα. Αυτός είναι ο και ο λόγος που τα ανώτερα ταξίδια του Ευρωπαϊκού τουρισμού αποτελούν επίσης μέρος της προσπάθειας να ενισχυθεί η ιδέα της Ευρωπαϊκής φιλίας.

Χρονικές περίοδοι, διάρκεια και μέρη παραμονής :

- το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από τον Οκτώβρη του 2009 έως τον Απρίλιο του 2010.

- η διάρκεια των ταξιδιών που θα προσφερθεί είναι: 8 μέρες (7 νύχτες), 15 μέρες (14 νύχτες), 22 μέρες (21 νύχτες) ή 29 μέρες (28 νύχτες) .

- το ταξίδι περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή με πλήρη διατροφή, μεταφορές, δύο εκδρομές, το πρόγραμμα ψυχαγωγίας καθώς και την ταξιδιωτική ασφάλεια.

- Αναχωρήσεις θα γίνονται από: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Κω, Ρόδο και Πρέβεζα.

Διαμονή :

-Τα ξενοδοχεία το οποία παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα είναι 4 αστέρων και βρίσκονται σε παραλιακές περιοχές με αξιοσημείωτη τουριστική ανάπτυξη: στα νησιά Μαγιόρκα, Μινόρκα και Ίμπιζα και στην περιοχή της Ανδαλουσίας (στις περιοχές Costa del Sol και Costa de la Luz)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε και από την ιστοσελίδα μας: www.kavaliero-viajes.com και από τους συνεργάτες – αντιπροσώπους μας. (ζητήστε μας πληροφορίες)

ΓΙΑ ΤΟ KAVALIERO VIAJES

ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Kavaliero Viajes S.A.
1 Apollonos & Nikis str.
10563 Athens - Greece
Tel:0030 210 3248448 Fax:0030 210 3255435
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.kavaliero-viajes.com

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω φυλλάδια:

Συνοπτικό φυλλάδιο.pdf

Αναλυτικό φυλλάδιο.pdf