Το Harvest Coffee & Wine (Ευριπίδου & Αιόλου 64) παρουσιάζει από αυτό το χειμώνα, στους λάτρεις του καφέ και του κρασιού και όσους αγαπούν το κέντρο της Αθήνας, μια ολοκληρωμένη γαστρονομική πρόταση και μας προσκαλεί να το ανακαλύψουμε!

Ο Καφές στο Harvest: προέρχεται από ποιοτικές ποικιλίες (speciality coffees) που εναλλάσσονται συχνά, για να απολαμβάνουμε διαφορετικές και εξίσου μοναδικές γεύσεις. Ο καφές που θα δοκιμάσουμε στο Harvest Coffee & Wine, καβουρδίζεται ειδικά και προσφέρεται από ειδικευμένους barista, με βαθειά γνώση για τη γευστική ταυτότητα των ποικιλιών, τις σύγχρονες τεχνοτροπίες παρασκευής του καφέ και τη latte art τέχνη, για το πιο άρτιο γευστικά και αισθητικά αποτέλεσμα.

Το Κρασί στο Harvest: η λίστα εκπλήσσει ευχάριστα κάθε ένθερμο οινόφιλο, προσφέροντας περισσότερες από 100 ετικέτες από όλο τον κόσμο, τις οποίες απολαμβάνουμε και σε ποτήρι. Και στο κρασί, το στοιχείο της ανανέωσης είναι βασικό συστατικό, καθώς οι επιλογές σε ποτήρι αλλάζουν κάθε δύο μήνες, με στόχο να δοκιμάσουμε όσο το δυνατό περισσότερες ενδιαφέρουσες ποικιλίες. Εκτός από την καθημερινή οινική απόλαυση, από το Φεβρουάριο 2013, θα πραγματοποιούνται βραδιές privet γευσιγνωσίας.

Γευστικές προτάσεις στο Harvest: στον καλύτερο καφέ και στις πιο ξεχωριστές οινικές προτάσεις, αρμόζουν μόνο οι πιο εμπνευσμένες γεύσεις, που θα απογειώσουν τη συνολική μας εμπειρία!
Οι επιλογές είναι πολλές, νόστιμες και χορταστικές. Ξεκινάμε, επιλέγοντας συνοδευτικά στο κρασί ζεστά καικρύα tapas (που αλλάζουν καθημερινά), συνεχίζουμε με Ηuevo de corral (το κυριακάτικο σπιτικό αυγό της Μαδρίτης, με σωτέ πράσο, φρέσκοψημένο brioche, κρέμα βουτύρου, απαλή κρέμα τρούφας και jamon Bellota), Croquetas de ropa vieja (παραδοσιακές ισπανικές κροκέτες, με jamon & κοτόπουλο) και Corte De Buey (μοσχαρίσιες μπουκιές, σοταρισμένες με σκόρδο, με πουρέ και φρέσκια σαλάτα). Το menu χαρακτηρίζεται για την ποικιλία, τις Ισπανικές καταβολές του και τα πρωτότυπα, σε έμπνευση και εκτέλεση, πιάτα.
Κάθε ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, ολοκληρώνεται ιδανικά με το κατάλληλο γλυκό. Αυτό που θα ανταποκριθεί στην προσωπική, γευστική μας αδυναμία. Με ισορροπία γεύσεων και υφών και stateoftheartπαρουσίαση, η Τάρτα Μήλο κ’ Cassis (sablée βανίλιας με μήλο κ’ cassis και mousse Opalys), το Cappuccino (crème brulée café και mousse caramelia) και η Chocolat (mousse σοκολάτας Equador, crémeux σοκολάτας και compot αχλάδι), συνδέουν τη φαντασία με τη δημιουργικότητα, χαρίζοντας γευστικούς συνδυασμούς που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!
Κάθε επιλογή στο Harvest Coffee & Wine, από τον καφέ και το κρασί, μέχρι την ξεχωριστή γευστική πρόταση που θα το συνοδεύσει, ενισχύει και επιβεβαιώνει αυτό που κάνει το Harvest μοναδικό: τη διάθεση να μας απογειώσει γευστικά με ότι απολαύσουμε, κάθε φορά που θα το επισκεφθούμε!
Το Harvest Coffee & Wine μας προσκαλεί
να ανακαλύψουμε, να γευθούμε & να μοιρασθούμε
μοναδικές στιγμές, εμπειρίες και απολαύσεις!
Facebook: www.facebook.com/HarvestCoffeeWine
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.: 2130 25 22 84