Η Θέτις Μισίου ξεκινάει μαθήματα χορού Flamenco από Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 και για κάθε Τρίτη και Παρασκευή 20:00-22:00.

Το κάθε μάθημα θα περιλαμβάνει τεχνική (ποδιών, χεριών, σώματος, στροφών) ρυθμολογία (palmas & compas) χορογραφία (με τραγούδι)

Στόχος είναι οι συμμετέχοντες να βελτιώσουν την τεχνική τους αλλα και να μάθουν κάποιους κώδικες επικοινωνίας του χορού.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο Εργαστήρι Χορού Χώρο, Τοσίτσα 11β, Εξάρχεια
Τηλ επικοινωνίας 6949395883


Η Θέτις Μισίου γεννιέται στην Αθήνα το 1985. Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών ξεκινάει να ασχολείται με το Φλαμένκο και το Spanish Dance Society στη σχολή χορού της Ντιάνας Θεοδωρίδου. Αφού περάσει με επιτυχία το Primero, Segundo και Tercero δίπλωμα του βρετανικού συστήματος αξιολόγησης, συνειδητοποιεί ότι το Φλαμένκο είναι ένας χορός που μαθαίνεται κυρίως μέσα από την επαφή με χορευτές και δασκάλους που έχουν ζήσει και μεγαλώσει μέσα σε αυτό, έτσι στα δεκαοχτώ της μετά την εγγραφή της στο Τμήμα Θεατρολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής φεύγει για ένα χρόνο στην Ισπανία. Εκεί μαθητεύει κυρίως δίπλα στον Torombo, Farruca και La Faraona.

Επιστρέφει στην Αθήνα και αρχίζει να χορεύει επαγγελματικά ενώ συγχρόνως λαμβάνει μέρος σε σεμινάρια με Ισπανούς χορευτές όπως Farruca, Marco Jimenez, Adolfo Vega, Luisa Chicano, Juan de Juan, Farru κ.α. Τελειώνει το Καποδιστριακό το 2009 και μετακομίζει μόνιμα στη Σεβίλλη. Λαμβάνει μαθήματα από το 2009-2013 στις σχολές: Andres Marin Flamenco Abierto Estudio de Baile, με δασκάλους όπως Ursula Lopez, Andres Marin, Belen Maya, Patricia Guerrero, Ana Morales, στη σχολή Academia de Baile Flamenco Alicia Marquez, με την Alicia Marquez και την Angeles Gabaldon (bata de cola), στη σχολή Academia de Flamenco Manuel Betanzos με τους Andres Pena, Adela Campallo, Rafael Campallo, στο Flamencos por el Mundo, με τη Manuela Rios και τελευταία στη σχολή της Chloe Brule με δασκάλα τη Manuela Reyes.

Συγχρόνως με την εκπαίδευσή της σε αυτές τις σχολές χορεύει επαγγελματικά αλλά και δίνει μαθήματα σε Ελλάδα , Ισπανία και άλλες χώρες του εξωτερικού όπως Γαλλία, Νορβηγία (CAK Afrikansk Kulturinstitutt-Oslo), Ιρλανδία (Sample Studios-Cork), Κύπρο, κ.α.