Οι International Publishers Exhibitions δίνουν το καθιερωμένο τους ραντεβού με τους επαγγελματίες του κλάδου της ξενόγλωσσης διδασκαλίας και δεσμεύονται να τους προσφέρουν  μία εμπειρία πληροφόρησης, γνώσης και κατάρτισης ως εφόδιο για τη νέα διδακτική χρονιά που βρίσκεται στο ξεκίνημά της.

Η Athens Autumn ’17 IPE ανοίγει τις πύλες της στο ξενοδοχείο Divani Caravel, το Σάββατο και την Κυριακή 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2017, 10:00-18:00, φιλοξενώντας την πλειοψηφία των καορυφαίων εγχώριων και ξένων εκδοτικών οίκων και την ολότητα των εξεταστικών φορέων που λειτουργούν στην Ελλάδα. Την έκθεση βιβλίου θα συνοδεύσουν 44 ομιλίες & σεμινάρια από παγκοσμίως αναγνωρισμένους καθηγητές, συγγραφείς και επιμορφωτές καθηγητών. Η διεξαγωγή 2 εργαστηρίων με θέματα “GETTING STARTED WITH ENGLISH LITERACY” (Dr. Anne Margaret Smith - Κα. Αναστασία Μεταλληνού) και “GOAL MAPPING” (Mrs. Carolyn Economides) θα ολοκληρώσει το διήμερο με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους καθηγητές των ισπανικών ως ξένη γλώσσα θα έχει να επισκεφθούν τα περίπτερα των εκδόσεων Edelsa-Varia Lecto, Edinumen, Patakis Publishers καθώς και των εξετάσεων Peoplecert, ώστε να ενημερωθούν για τις καινοτομίες και τις εξελίξεις τους.

Η είσοδος στην IPE, το κορυφαίο και πιο διαδεδομένο γεγονός για την ξενόγλωσση εκπαίδευση στην Ελλάδα, είναι ελεύθερη για όλους τους επαγγελματίες του χώρου.

Λεπτομερές πρόγραμμα βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.ip-exhibitions.eu ή διατίθεται δωρεάν στο γραφείο δεξιώσεων του ξενοδοχείου Divani Caravel, Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.