Flamenco
La Arachi Cali

Μαθήματα flamenco χορού για παιδιά και ενήλικες
από το 2006

La Arachi Cali σημαίνει στη γλώσσα των τσιγγάνων τσιγγάνικη νύχτα και οι τσιγγάνοι της Ανδαλουσίας εννοούν με αυτήν την έκφραση βραδιά φλαμένκο, γιορτή φλαμένκο....

About Flamenco

Το κέντρο ισπανικής κουλτούρας “La Arachi Cali” δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2006 από την ανάγκη δημιουργίας ενός χώρου που θα φιλοξενούσε και θα μετέδιδε αποκλειστικά την τέχνη του φλαμένκο σε όλους, αλλά κυρίως στα παιδιά, για τα οποία μέχρι τότε δεν υπήρχε αυτή η επιλογή. Σήμερα διανύοντας την δέκατη έβδομη σχολική χρονιά το κέντρο συνεχίζει να διδάσκει από νωρίς σε τμήματα νηπίων, παιδικά και εφηβικά την τέχνη του φλαμένκο. Μια τέχνη με ποικιλία ρυθμών – χορών (palos). Βάσεις τεχνικής για την σωστή ανάπτυξης του σώματος. Πολυπλοκότητα στο ρυθμό και τη μουσική της. Χαρακτηριστικά όλων των ειδών χορού που έχουν τις ρίζες τους τόσο παλιά στο χρόνο (1400μ.Χ.)

Περισσοτερα

Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια

Στο χώρο μας, εκτός από τα μαθήματα φλαμένκο, λειτουργούν δημιουργικές δραστηριότητες για όλα τα μέλη της οικογένειας ... μικρά, μεγάλα και μεγαλύτερα. Υπάρχει δυνατότητα ταυτόχρονης απασχόλησης σε παράλληλες δραστηριότητες πρωινές και απογευματινές ώρες. Επισκεφθείτε μας και επιλέξτε ο καθένας τη δραστηριότητα που σας ταιριάζει.

Κλείστε δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα

Επιλογές Τμημάτων: 

- Μαθήματα Κλασικής Κιθάρας
- Θεατρικό Παιχνίδι
- Messy Play
- Χορός για Γονείς και Παιδιά
- Μουσικοκινητική Αγωγή
- Ζωγραφική
- Barre a Terre
- Δημιουργικό παιχνίδι
- Ισπανικά για παιδιά