Οδυσσέας Κοντοβάς

2405683653665520684000824568957796787114403n
Πρόσωπο επαφής: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΝΤΟΒΑΣ
Οδός: ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ 10
Τ.Κ.: 38223
Πόλη: ΒΟΛΟΣ
Χώρα: Ελλάδα
Τηλέφωνο: 6980804773
Ιστοσελίδα: Visit our Site

Είμαι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμός του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. 'Εχω διδακτική εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα και δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά, σε παιδιά εφήβους και ενήλικες και κάνω μαθήματα είτε ατομικά, είτε σε γκρούπ για όλα τα επίπεδα (A1-C2) και όλα τα διπλώματα (DELE-ΚΠΓ), αλλά και προετοιμασία σε μαθητές που σκοπεύουν να εξεταστούν στο ειδικό μάθημα της ισπανικής γλώσσας στις πανελλήνιες εξετάσεις με σκοπό την εισαγωγή τους στην Ισπανική Φιλολογία.

Κάνω ιδιαίτερα μαθήματα σε φοιτητές ισπανικής φιλολογίας που χρειάζονται υποστήριξη στα μαθήματα ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού και φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν ισπανικά για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Erasmus ή για άλλους λόγους. Επίσης μαθήματα ισπανικών για ειδικούς σκοπούς (εργασία, τουρισμός) σε επαγγελματίες και υπαλλήλους που χρειάζονται την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και μαθήματα ελληνικών σε ισπανόφωνους που θέλουν να μάθουν την ελληνική γλώσσα.


Βρίσκομαι σε διαρκή επιμόρφωση με σεμινάρια πάνω στη διδακτική της ισπανικής ως ξένης, στη χρήση της τεχνολογίας στα μαθήματα και σε νέους τρόπους διδασκαλίας

Στο πλαίσιο των μαθημάτων παρουσίαζονται θέματα της ιστορίας και του πολιτισμού της Ισπανίας και των Ισπανόφωνων χωρών, ως στοιχείο της κατανόησης της γλώσσας και μέσα από τον πολιτισμό. Άλλωστε έχω ασχοληθεί στο παρελθόν στο πλαίσιο διπλωματικής μεταπτυχιακής εργασίας, στο πλαίσιο των σπουδών μου στο ΠΜΣ "Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού & Πολιτισμού", με το ισπανικό πολιτιστικό φαινόμενο της προσκυνηματικής διαδρομής του Camino de Santiago de Compostela.

Βρίσκεται σε: Καθηγητές Ισπανικών