ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

553_img
Πρόσωπο επαφής: ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Οδός: ΛΑΣΣΑΝΗ 6
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ.Κ.: 54622
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Χώρα: Ελλάδα
Τηλέφωνο: 6946812372

Ονομάζομαι Γιάννης Γιαννακόπουλος και είμαι κάτοχος Superior (Instituto Cervantes, 2008). Η Παρακολούθηση καλοκαιρινού κύκλου μαθημάτων της Ισπανικής γλώσσας στο Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα, 2008 συμπλήρωσε και εμπλούτισε τις γνώσεις μου στην Ισπανική γλώσσα και βοήθησε στην καλύτερη αντίληψη μου για την Ισπανική κουλτούρα. Με την απόκτηση του Superior, μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα Ισπανικών σε ενήλικες. Η διδακτική μου εμπειρία Ισπανικών είναι ένας μοναδικός τρόπος δημιουργικότητας και επικοινωνίας μου με άτομα που η κοινή μας αγάπη για τα Ισπανικά και την Ισπανική κουλτούρα μας κάνουν συνοδοιπόρους σε αυτό το μοναδικό ταξίδι γνώσεων και ανταλλαγής εμπειριών.

Πέρα από τα Ισπανικά, είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Διαφήμιση και το Μάρκετινγκ από αγγλικό πανεπιστήμιο με κύρος στον τομέα του Μάρκετινγκ. Το πρώτο μου πτυχίο έχει να κάνει με Οικονομικά, την επιστήμη που μελετά σε βάθος την παραγωγή, διανομή και κατανάλωση των αγαθών και υπηρεσιών. Το υπόβαθρό μου δίνει τη δυνατότητα να μπορώ να έχω την οπτική του Μάρκετινγκ/Διαφήμισης μέσα από το πρίσμα του οικονομολόγου και να λαμβάνω υπόψιν μου ένα εύρος παραγόντων που επηρεάζουν την τοποθέτηση/διαφήμιση ενός προϊόντος/υπηρεσίας μέσα σε μια ανταγωνιστική αγορά με στόχο την μακροχρόνια κερδοφορία της εταιρίας.

Οι μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Αγγλία τελειοποίησαν τις γνώσεις των αγγλικών μου καθώς και τη χρήση διάφορων προγραμμάτων Η/Υ όπως επίσης και την ικανότητά μου να ανταπεξέρχομαι με επιτυχία σε προθεσμίες και πίεση χρόνου. Ήρθα σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και συνεργαζόμενος με πολυπολιτισμικές ομάδες απέκτησα ευελιξία στον τρόπο με τον οποίο σκέφτομαι και επικοινωνώ. Τέλος, στο μάθημα της Στρατηγικής Μάρκετινγκ πήρα διάκριση και πολύ καλό βαθμό στο Διεθνές Μάρκετινγκ καθώς και στο Internet Marketing, κάτι το οποίο αποδεικνύει την κλίση μου για τον τομέα του Μάρκετινγκ. Η πτυχιακή μου αποτέλεσε το έναυσμα για να στρέψω το ενδιαφέρον μου και στον τομέα της διαφήμισης.

Είμαι στη διάθεσή σας για μια προσωπική συνομιλία ή συνάντηση για να συζητήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες για τα μαθήματα.

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Γιαννακόπουλος.

e-mail : [email protected]