Διαγραφή από το «Facebook των όμορφων» λόγω βάρους!

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #7354 από admin
Από ΤΑ ΝΕΑ :
Τιμωρία περίμενε 5.000 μέλη του beautifulpeople.com, ένα Facebook για όμορφους, που το...παράκαναν στο γιορτινό τραπέζι.

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διέγραψαν όσους είχαν πάρει βάρος την περίοδο των Χριστουγέννων, έπειτα από «παράπονα» άλλων μελών που εντόπισαν τη διαφορά βάρους στις καινούργιες φωτογραφίες οι οποίες αναρτήθηκαν στο site.

«Ως επιχείρηση, λυπούμαστε πολύ για την απώλεια των πελατών μας, αλλά έχουμε υποχρέωση να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο των μελών μας», δήλωσε ο Ρόμπερτ Χάιντζι, εκπρόσωπος του site.

Από τα ανεπιθύμητα μέλη, τα 1.500 μένουν στην Αμερική και τα υπόλοιπα 3.500 σε διάφορες χώρες. Το email, με το οποίο τους ανακοινώθηκε η διαγραφή τους, περιείχε συμβουλές για την απώλεια των περιττών κιλών.

Τo beautifulpeople.com είναι μία υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και γνωριμιών, με μοναδικό κριτήρο εγγραφής την εμφάνισή τους. Οι υποψήφιοι συμπληρώνουν την αίτηση και στέλνουν φωτογραφία, την οποία αξιολογούν τα ήδη υπάρχοντα μέλη και ψηφίζουν μετά από 48 ώρες.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.149 δευτερόλεπτα