Έχουμε δημιουργήσει μια υπηρεσία όπου θα μπορούν υποψήφιοι που θέλουν να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα στα Ισπανικά, να επικοινωνούν ηλεκτρονικά με τους καθηγητές που θα υπάρχουν στον κατάλογο. Έτσι πολύ εύκολα θα μπορεί κάποιος να βρει όλους τους διαθέσιμους καθηγητές (πχ. με βάση την πόλη) και να επικοινωνήσει μαζί τους για να ρωτήσει τιμές κλπ.

Επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα, αν ο καθηγητής το επιθυμεί φυσικά, να ενημερώνεται αυτόματα στο mail του για αγγελίες ζήτησης καθηγητών από μαθητές (που γίνονται μέσα στο φόρουμ) και να επιλέγουν αν θα επικοινωνήσουν ή όχι με τους υποψήφιους μαθητές.

Το σημαντικό σε όλη τη διαδικασία είναι ότι ο καθηγητής ΔΕΝ χρειάζεται να καταχωρήσει στον κατάλογο το τηλέφωνο του, ούτε καν το email του. Φυσικά αν το επιθυμεί μπορεί, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό γιατί όλη η επικοινωνία γίνεται μέσω φορμών. Αν τελικά ο καθηγητής ενδιαφέρεται,
μπορεί να δώσει το τηλέφωνό του/της στον ενδιαφερόμενο πάλι μέσω φόρμας.

Προσκαλούμε λοιπόν τους καθηγητές που ενδιαφέρονται, να καταχωρηθούν στον κατάλογο του ispania.gr, αφού πρώτα κάνουν εγγραφή. Η υπηρεσία είναι δωρεάν.

Ο κατάλογος καθηγητών βρίσκεται εδώ.

Οδηγίες για καθηγητές:
Για νέα καταχώρηση (αφού έχετε πρώτα εγγραφεί και συνδεθεί) επιλέξτε "Νέα καταχώρηση" από τη σελίδα του καταλόγου ή εδώ: Νέα καταχώρηση. H καταχώρηση ελέγχεται ως προς την εγκυρότητα των δεδομένων, αλλά και για τυχόν λάθη και μετά εγκρίνεται και δημοσιεύεται.

Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε αναλυτικά:

 1. Εγγραφή στο site (θα λάβετε mail για επιβεβαίωση του email σας και μετά θα πρέπει να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο που θα λάβετε για να ενεργοποιήσετε την εγγραφή)
 2. Σύνδεση στο www.ispania.gr με τα στοιχεία που βάλατε στο (1)
 3. Επιλέξτε "Kατάλογος" από το αριστερό μενού
 4. Επιλέξτε "Νέα καταχώρηση"
 5. Εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν. Υποχρεωτικά είναι μόνο τα πεδία με το *.
 6. Επιλέξτε τουλάχιστον την κατηγορία "Καθηγητές Ισπανικών" από το δέντρο των κατηγοριών στο τέλος και κάντε κλικ στο κουμπί ">>>" για να καταχωρηθείτε στην συγκεκριμένη κατηγορία. Μπορείτε να επιλέξετε μέχρι και 2 κατηγορίες, πχ μπορείτε να μπείτε και στους "Μεταφραστές"
 7. Αν το (6) γίνει σωστά, θα πρέπει να φαίνεται η παρακάτω εικόνα:
 8. Τέλος, κάντε κλικ στο "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" για να υποβάλετε την καταχώρηση προς έγκριση
 9. Η καταχώρηση θα ελεγχθεί και θα δημοσιευτεί το πολύ σε 1 μέρα.

Μόλις δημοσιευτεί η καταχώρησή σας, θα πρέπει να δείτε κάτω από το όνομά σας, ένα σύνδεσμο "Επικοινωνία". Αν δεν τον δείτε, το πιο πιθανό είναι ότι δεν επιλέξατε σωστή κατηγορία κατά τη διάρκεια της καταχώρησης. Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο, θα μπορεί κάποιο μέλος να επικοινωνήσει μαζί σας.

Να σημειώσουμε επίσης, ότι από τη στιγμή που η καταχώρησή σας έχει εγκριθεί, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να την αλλάξετε κατά βούληση. Αυτό γίνεται πηγαίνοντας στην καταχώρησή σας από τον κατάλογο και πατώντας το κουμπί "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ".

Εκτός από την καταχώρησή σας στον κατάλογο, μπορείτε να επιλέξετε να ενημερώνεστε και για οποιαδήποτε αγγελία ζήτησης καθηγητών για ιδιαίτερα. Αυτό γίνεται ενεργοποιώντας συνδρομή στο θέμα "Ζήτηση καθηγητών ισπανικής γλώσσας για ιδιαίτερα" του φόρουμ. Με αυτό τον τρόπο, θα ενημερώνεστε αυτόματα με mail για κάθε αγγελία ζήτησης που θα γίνεται στο συγκεκριμένο θέμα. Οπότε, αν κάποιος υποψήφιος γράψει στο συγκεκριμένο θέμα, θα ειδοποιηθείτε και μετά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Πατήστε εδώ για να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα σε αυτόν τον χρήστη :

Για να γραφτείτε συνδρομητής πατήστε το κουμπί Συνδρομή σε αυτό το θέμα ώστε να ειδοποιούμαι για νέες δημοσιεύσεις στο θέμα αυτό (πρέπει να είστε συνδεδεμένοι). Φυσικά, οποιαδήποτε στιγμή μπορεί κάποιος να ακυρώσει τη συνδρομή στις αγγελίες ζήτησης κάνοντας κλικ στο Συνδρομή.

Οδηγίες για μαθητές:
Αν είστε υποψήφιος μαθητής και θέλετε να βρείτε καθηγητές για ιδιαίτερα στα ισπανικά υπάρχουν 2 τρόποι:

 1. Να κάνετε αναζήτηση στον κατάλογο και να επικοινωνήσετε με τους καθηγητές που θα επιλέξετε. Αυτό γίνεται, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο "Επικοινωνία" που βρίσκεται κάτω από το όνομα του καθηγητή (ή κάτω από τη φωτογραφία του).
 2. Να στείλετε ένα μήνυμα στο φόρουμ, στο θέμα "Ζήτηση καθηγητών ισπανικής γλώσσας για ιδιαίτερα". Όπως περιγράφεται παραπάνω, γράφοντας σε αυτό το θέμα, θα ειδοποιηθούν αυτόματα όσοι καθηγητές είναι συνδρομητές του. Έτσι, θα δουν το μήνυμά σας και θα μπορούν με τη σειρά τους να επικοινωνήσουν μαζί σας αν το επιθυμούν.

Για σχόλια, διευκρινήσεις και προτάσεις κάντε κλικ στη συζήτηση του άρθρου.