Κωνσταντίνα Κοντογιάννη-Loayza

336_img
Πρόσωπο επαφής: Κωνσταντίνα Κοντογιάννη-Loayza
Οδός: Μάντξαρου 30
Πόλη: Κέρκυρα
Χώρα: Ελλάδα
Τηλέφωνο: +302661550295, +306953019943
Ιστοσελίδα: www.ispanika-kontogianni.gr

Ποιοί Έιμαστε

To εξειδικευμένο Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza αποτελεί βέλτιστη επιλογή για όσους επιθυμούν να διδαχθούν από καθηγητές με μητρική γλώσσα τα Ισπανικά και να μυηθούν στον πλούτο και μπρίο της κουλτούρας της Λατινικής Αμερικής και Ισπανίας. Στόχος μας είναι να αγαπήσουν οι μαθητές μας την Ισπανική γλώσσα, να γνωρίσουν τις ρίζες της, την επιρροή της στην παγκόσμια ανάπτυξη, τη λογοτεχνία και μουσική. Στο κέντρο μας ο μαθητής έχει ενεργή συμμετοχή στη διδασκαλία.

Ο άξονας πάνω στον οποίο εργαζόμαστε είναι εμπειρία-κατανόηση-ερμηνεία-εφαρμογή. Προσφέρουμε στους μαθητές μας διαφορετικές εμπειρίες , μέσω της βιωματικής εκπαίδευσης με την Ισπανική Γλώσσα και τον Πολιτισμό. Για το λόγο αυτό , οργανώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα γεύσεις με γαστρονομικές συναντήσεις εμπνευσμένες από διάσημες συνταγές της Ισπανίας και Λατινικής Αμερικής. Μαθαίνουμε και ζούμε Ισπανικά μέσα από το χορό, το τραγούδι, τον κινηματογράφο και γαστρονομικές συναντήσεις.

Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία για τα Διπλώματα Ισπανικής Γλώσσας ως ξένης (DELE) από το Ινστιτούτο Θερβάντες και το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας με απόλυτη επιτυχία. Προετοιμάζουμε τους σπουδαστές μας για Ισπανόφωνα Πανεπιστήμια, για το πρόγραμμα ERASMUS και για το μάθημα επιλογής Ισπανικής Γλώσσας για της εισακτέες εξετάσεις σε Ελληνικά Πανεπιστήμια.

Στo εξειδικευμένο Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza διανύουμε τον ένατο χρόνο λειτουργίας μας με βαθιά επιθυμία να μεταφέρουμε την αγάπη μας για την Ισπανική Γλώσσα στους σπουδαστές μας.

Το κέντρο ισπανικής γλώσσας της Κωνσταντίνας Κοντογιάννη Loayza είναι το μόνο φροντιστήριο στην Κέρκυρα που ειδικεύεται αποκλειστικά στην ισπανική γλώσσα, συνδυάζοντας στις αίθουσες την βιωματική διδασκαλία μέσα από διάφορες δημιουργικές δραστηριότητες και με την καθοδήγηση έμπειρων και άρτια καταρτισμένων καθηγητριών.

Το Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κοντογιάννη Loayza είναι ένα αδειοδοτημένο σχολείο που λειτουργεί στην Μαντζάρου 30, στον πρώτο όροφο, στη Κέρκρυρα με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας με αριθμό Αδείας : 2301732.

Για πληροφορίες και εγγραφές τηλεφωνήστε για ραντεβού στο 69530-1 9943

Ωράρια γραμματείας Δευτέρα με Πέμπτη 12:00- 19:00 — στην τοποθεσία Κέντρο Ισπανικής Γλώσσας Κωνσταντίνα Κοντογιάννη Loayza.