ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣTO PRUEBA 2 <<Expresion escrita>> nivel b2

Περισσότερα
8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #25581 από TSITSOPA
Παιδιά είμαι ενήλικας.Εχω διαβάσει τη γραμματική επίπεδο β2 και έχω πάρει βιβλιο για vocabulario αποκλειστικά για το επίπεδο b2 το οποίο μελετώ αυτή την περίοδο .

Hθελα να μου προτείνετε -αν υπάρχει - κάποιο βιβλίο για να κάνω εξάσκηση στο prueba 2 <<expresion escrita>> nivel b2(χωρίς δάσκαλο)

Eυχαριστώ!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
8 Χρόνια 11 Μήνες πριν #25592 από Kati
Χωρίς δάσκαλο στην έκθεση θα είναι δύσκολο. Πώς θα ξέρεις αν στέκει αυτό που γράφεις και αν έκανες λάθη; Εκτός και αν έχεις κάποιον να σου τις διορθώνει. Αν καταλαβαίνω καλά, προσπαθείς να προετοιμαστείς μόνος σου για DELE B2. Θα μπορούσες να πάρεις είτε κάποια μέθοδο μαζί με το βιβλίο καθηγητή για μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση της γλώσσας μαζί με τα ακουστικά και λεξιλόγιο-γραμματική σε συγκείμενο, είτε preparación al DELE B2 της edelsa το οποίο είναι στην ουσία practice test, αλλά σε κάθε ενότητα έχει εκφράσεις που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα γραπτά ή στα προφορικά και στο τέλος μοντέλα εκθέσεων. Παρόμοιο είναι και το CLAVES B2 της Difusión, το οποίο καθοδηγεί για όλα τα μέρη της εξέτασης, χωρίζεται σε 2 μέρη, το μισό είναι ασκήσεις γενικής επανάληψης και το άλλο μισό είναι 5 τεστ. Πολύ δυνατά και τα δύο βιβλία.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Dolores dolores

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.105 δευτερόλεπτα