Cervantes ειδικά μαθήματα

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #20859 από Pulp
Cervantes ειδικά μαθήματα δημιουργήθηκε από Pulp
Καλησπέρα σε όλους!
Την Δευτέρα θα δώσω εισαγωγικό examen στο Cervantes για να δουν το επίπεδό μου με σκοπό να μου πουν αν μπορώ ή όχι να γραφτώ σε κάποια ειδικά μαθήματα που μ' ενδιαφέρουν.
Η απορία μου είναι η εξής: Υπάρχει κάποιος που να έχει συμμετάσχει σε αυτό το examen? Μου είπαν ότι είναι επιπέδου πάνω από Intermedio, με απαντήσεις πολλαπλής επιλογής, έκθεση, ακουστικό και προφορικό. Παρ' όλα αυτά θα με βοηθούσε πολύ αν μπορούσατε να μου δώσετε οποιαδήποτε πληροφορία.
Μια δεύτερη απορία μου αφορά τα ειδικά μαθήματα. Ενδιαφέρομαι για τα μαθήματα "Traduccion Griego - Espanol" και "La Destreza de la Traduccion". Τα έχει παρακολουθήσει κανείς? Έχετε πληροφορίες?
Gracias!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #20863 από uraniac
Απαντήθηκε από uraniac στο θέμα Cervantes ειδικά μαθήματα
Pulp: To κατατακτήριο διαγώνισμα το κάνουν γιατί στα ειδικά τμήματα πρέπει να ‘εχεις συμπληρώσει τη βασική εκπαίδευση στο ινστιτούτο ή να έχεις ήδη το DELE C2. Ειδικά για τα τμήματα μετάφρασης που το σκεπτικό τους είναι πρώτα η εκβάθυνση στη γλώσσα κι ‘επειτα το πιστοποιητικό παρακολούθησης, προσπαθούν να αποφύγουν τμήμα μαθητών διαφόρων επιπέδων, γιατί αυτό δημιουργεί προβλήματα στους πιο προχωρημένους. Το διαγώνισμα είναι παιχνιδάκι ειδικά αν έχεις έστω αποπειραθεί να δώσεις το DELE C2. Υπάρχουν 3 μεταφραστικά τμήματα με το πρώτο μέρος να αποτελούν τα 2 της τετάρτης, αυτό δε της παρασκευής είναι πιο δύσκολο, οπότε συστήνουν να έχεις ολοκληρώσει τα 2 πρώτα. Τώρα έχουν και μια προσφορά, στα 3 ειδικά τμήματα παίρνεις 1 δωρεάν, οπότε εξαρτάται απο εσένα και το χρόνο που διαθέτεις. Εμπειρία προσωπική έχω από το διαγώνισμα και ξέρω ότι δεν είναι τίποτα φοβερό, βοηθάει γιατί επισημαίνεις τις αδυναμίες, αν υπάρχουν, επισήμως, αλλά θα πρέπει να πας καλά. Αν προσπαθήσουν να σου πλασάρουν τμήμα βασικής εκπαίδευσης, πιστεύω ότι αν επιμήνεις θα ξεπεράσεις αυτή τη σκόπελο, αλλά πρέπει να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Επίσης, έχω εμπειρία από μαθήματα ισπανικών όλων των επιπέδων και στο ινστιτούτο και αλλού και μπορώ να σου πω ό,τι στο κομμάτι των ειδικών μαθημάτων υπερέχει, ειδικά αν θέλεις κάποια στιγμή να δώσεις το νέο formato του DELE C2. Επίσης, βοηθάει πολύ στο βιογραφικό αν αναφέρεις το όνομα του ινστιτούτου αν ενδιαφέρεσαι ή για δουλειά με / στην ισπανία ή για μεταπτυχιακό εκεί.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Pulp

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #20864 από Pulp
Απαντήθηκε από Pulp στο θέμα Cervantes ειδικά μαθήματα
Uraniac σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου, είναι πολύτιμες. Έχω δώσει ήδη δυο φορές για το C2 (τώρα περιμένω αποτελέσματα από του Νοεμβρίου), και έχω παρακολουθήσει και μαθήματα Superior στο Πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα. Απλά η έννοια μου ήταν ότι πάω εντελώς "αδιάβαστη" για αύριο και ήθελα να δω αν πρέπει να κάνω μια επαναληψούλα ή όχι.
Όσο για τα τμήματα, σίγουρα θα αποφύγω τον "σκόπελο" καθώς με αφήνει εντελώς αδιάφορη, και ανάλογα με τις μέρες που γίνονται τα μαθήματα θα δω αν κάνω 2 ή τρια μεταφραστικά. Φαντάζομαι ότι αύριο θα μου πούν αναλυτικά την ύλη για το κάθε μάθημα.
Gracias!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 2 Μήνες πριν #20870 από uraniac
Απαντήθηκε από uraniac στο θέμα Cervantes ειδικά μαθήματα
Εύχομαι Καλή Επιτυχία στο C2. Ελπίζω να πήγαν ολα καλά και να σε συναντήσω και από κοντα σε κάποιο από τα ειδικά τμήματα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.193 δευτερόλεπτα