Εξάσκηση Ισπανικών

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19499 από Trini
Εξάσκηση Ισπανικών δημιουργήθηκε από Trini
Καλησπέρα σε όλους,

ξεκίνησα ισπανικά πριν ένα χρόνο περίπου. Βλέπω όμως ότι μόνο το μάθημα δεν είναι αρκετό ώστε να προχωρήσω και να προοδεύσω όσο γρήγορα θα ήθελα. Επίσης έχω προμηθευτεί κάποια βιβλία ασκήσεων που και αυτά δεν βοηθάνε τόσο στην ομιλία και τον γραπτό λόγο.

Νομίζω πως το κατάλληλο θα ήταν να έρθω σε επαφή με ισπανούς οι οποίοι είτε με αλληλογραφία, είτε με κουβέντα θα μπορούσαν να με βοηθήσουν να βελτιωθώ.

Αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ή να προτείνει κάτι θα με χαροποιούσε πολύ.

Ευχαριστώ!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19500 από Jorge
Απαντήθηκε από Jorge στο θέμα Εξάσκηση Ισπανικών
Δοκίμασε να δεις και ισπανόφωνες ταινίες ή σειρές...βοηθάει πάρα πολύ....επίσης μπορείς να κάνεις εξάσκηση διαβάζοντας ισπανικές εφημερίδες...γενικά προσπάθησε να έχεις καθημερινή επαφή.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19584 από nickro
Απαντήθηκε από nickro στο θέμα Εξάσκηση Ισπανικών
κάτι που θα σε βοηθούσε είναι να μιλάς με chat με ισπανοφωνους.μια σελίδα είναι το sharedtalk.com είτε γραπτά είτε με μικρόφωνο.η σελίδα είναι για αυτο τον σκοπό χωρίς κάτι το παράξενο,δηλαδή γνωριμίες για σχέσεις ή κάτι τέτοιο.είναι καθαρά για εξάσκηση της γλώσσας που μαθαίνεις.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #19641 από FuerzaDeNoche
Απαντήθηκε από FuerzaDeNoche στο θέμα Εξάσκηση Ισπανικών
Θα σου πω αυτα που εχω κανει εγω γιατι γουσταρω τρελα τα ισπανικα, λοιπον πρωτα απολα στον υλοπογιστη κανε ενα partition και βαλε windows 7 ultimate espanol, το βρισκεις στο thepiratebay, επισης κανε το facebook σου στα ισπανικα,μετα αν πεζεις βιντεοπαιχνιδια,χειριζεσαι συσκευες οπως τηλεοραση dvd, κινητο,mp3, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ τελωσπαντων μπορεις να βρεις που να εχει πολλες γλωσσες θα το βαζεις στα ισπανικα και οταν δεν καταλαβαινεις και πολλα αντι να να τα παιρνεις και να γυρνας στα ελληνικα θα ανοιγεις το λεξικο και θα ψαχνεσαι να δεις τι εννοουν.Τελος για την προφορικη εξασκηση, δεν ξερω αν εισαι μουσικος εγω γραφω δικα μου τραγουδια στα ισπανικα εσυ αν οχι μαθε ισπανικα τραγουδια και τραγουδα τα συχνα και μαθε και τι λενε γιατι τα απλα ισπανικα με αυτα του φροντιστηριου διαφερουν,ετσι θα βοηθησουν αμα ενδιαφερεσαι να ξερεις πολλες λεξεις και εκφρασεις απο μεξικο, αργεντινη, κλπ γιατι αμα θες να μιλησεις σε τετοιους δεν θα καταλαβαινεις γρι αμα δεν ξερεις.Εγω προσωπικα πιστευω οτι τα βιβλια και ο δασκαλος ειναι απαραιτητα για την αρχη που θα εχεις αποριες και λοιπα μεχρι να πιασεις τον τροπο που σκεφτονται κλπ,μολις αποκτησεις ισπανικη σκεψη μετα απλα πορωνεσαι και τα βαζεις οπου μπορεις να τα χωρεσεις στην καθημερινοτητα σου. Σου εγγυωμαι αποτελεσμα!!! ;)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.114 δευτερόλεπτα