τι μπορω να κανω στην ισπανια(σπουδες,δουλεια κτλ)

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #22152 από chrisgriego
καλησπερα!Ειμαι απο Θεσσαλονικη 19 χρονων,σπουδαζω σε ιδιωτικο ΙΕΚ Marketing εχω 2 πτυχια στα ισπανικα: 1.Cervantes B1 2.ΚΠΓ(Κρατικο) B1 & Β2.Μιλαω με μεγαλη ανεση την ισπανικη γλωσσα και επειδη μου αρεσει πολυ ο ρυθμος που την μαθαινω ειναι ταχυτατος!λατρευω την ισπανια ειδικα απο την στιγμη που την επισκεφθηκα!θα με ενδιαφερε να μου πειτε αν μπορειτε τη μπορω να κανω σε σχεση με την ισπανια.αν υπαρχει καποιο πανεπιστημιο ή θεσεις εργασιας ή υποτροφιες για σπουδαστες ισπανικων απο αλλες χωρες!οτιδηποτε θα μου επετρεπε να επισκεφθω την ισπανια και να κανω καποια πραγματα εκει!
Σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!;)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #22161 από Jana
Γεια σου chrisgriego!
'Οπως θα ξέρεις τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα (και) στην Ισπανία σ' αυτήν την φάση. Η ανεργία έχει σκαρφαλώσει σε τρομακτικά επίπεδα και έτσι δεν είναι εύκολο να βρει κάποιος δουλειά εκεί.
Αν παρ' όλα αυτά θέλεις να προσπαθήσεις θα σου έλεγα να κοιτάξεις μήπως μπορείς να συνεχίσεις εκεί τις σπουδές σου, πρώτα μαθαίνοντας αν το πτυχίο σου αναγνωρίζεται. Πάντα φυσικά μπορείς να πας για κάποια μαθήματα γλώσσας.
'Οτι και να κάνεις καλή τύχη!

laversiondejana.blogspot.com
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chrisgriego

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #22232 από chrisgriego
το πτυχιο μου αναγνωριζεται σιγουρα διοτι ειναι του Ινστιτουτου Θερβαντες!γνωριζεις μηπως αν υπαρχουν καποιες υποτροφιες ή καποιες προνομιακες θεσεις για μαθητες του εξωτερικου?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.107 δευτερόλεπτα