Ένωση Ελλήνων Κατοίκων Ισπανίας (AGRE)

Περισσότερα
12 Χρόνια 7 Μήνες πριν #18818 από odysseas eskitzis
www.agre.es/

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011



Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Με την παρούσα ανακοίνωση σας ενημερώvουμε ότι στις δύο τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις της Ένωσης Ελλήνων Κατοίκων Ισπανίας (AGRE) στις 25 Μαρτίου και 6 Μαϊου 2011, η μικρή συμμετοχή υποχρέωσε το απερχόμενο Δοιηκητικό Συμβούλιο να λάβει την απόφαση για την εκ νέου σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης την Παρασκεύη 23 Σεπτεμβρίου 2011 με την ακόλουθη ημερήσια διάταξη:
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Ερωτήσεις και απορίες

Η νέα Γενική Συνέλευση θα γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου (η πρώτη κλήση στις 7 μ.μ. και η δεύτερη στις 8 μ.μ.) στον κοινωτικό χώρο του οικισμού που βρίσκεται στην οδό Juan Martín Empecinado Nº 21-23-25, ΤΚ: 28045 στην Μαδρίτη.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο παρακαλεί θερμώς τα μέλη και όλους ενδιαφερόμεμους να συμμετάσχουν στην Γενική Συνελεύση στις 23 Σεπτεμβρίου.

Μια μικρή συμμετοχή όπως συνέβη στις δύο τελευταίες συνελεύσεις, θα μπορούσε να οδηγήσει σε αποφάσεις μη επιθυμητές.

Για να διασφαλίσουμε την συνέχεια της AGRE είναι απαραίτητο να τηρηθεί η ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης στις 23 Σεπτεμβρίου που έχει ως κύριο σημείο την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου μπορούν να γνωστοποιήσουν την υποψηφιοτητά τους εκ των προτέρων, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2011, στέλνοντας ένα e-mail στις εξής διευθύνσεις:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση είναι: 91-5187086, 665879384.

Τελειώνοντας, σας υπενθυμίζουμε ότι σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στην Γενική Συνελεύση στις 23 Σεπτεμβρίου διότι πιστεύουμε ότι η παρουσία σας είναι σημαντική και αναγκαία για το μέλλον της Ένωσης (AGRE).

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα