Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Μαδρίτης

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18812 από odysseas eskitzis
Γεια σας αγαπητοί φίλοι του ispania.gr!

Tην Τρίτη 20/9 ταξιδεύω για πρώτη φορά στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μαδρίτη, όπου θα διαμείνουμε στο Trabajadora Social, Avda. de los Sauces, 61
Parque Coimbra–28935 Móstoles για μια ολόκληρη εβδομάδα χάρις σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής νέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σερφάροντας στο διαδύκτιο για να βρω πληροφορίες για αυτή τη μεγάλη χώρα και την πρωτεύουσά της ενημερώθηκα για την ύπαρξη αυτού του foroum, το οποίο ήταν σαν μάνα εξ ουρανού να υπάρχουν δηλαδή ζωντανοί άνθρωποι που να μπορούν να σου πουν αυτό που θέλεις και πολλά περισσότερα από αυτά που φαντάζεσαι. Καταλαβαίνετε την χαρά μου!

Ήθελα να ρωτήσω: α) που βρίσκεται η ελληνική ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Ανδρέα και Αγίου Δημητρίου; έμαθα για την ύπαρξή της στην διεύθυνση
translate.google.gr/translate?hl=el&lang...thodox_Church_Madrid

και εδώ translate.googleusercontent.com/translat...mg-5XzK8odXF_7IVGDUw

και εδώ cartography.web.auth.gr/Maplibrary/New/d...ora/koinothtes2.html

15. Ισπανία

Ονομα ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Address Calle NICARAGUA 12
zip 28016 MADRID

Στοιχεία επικοινωνίας:
Tel: 913 454 085 Τηλ: 913 454 085
International: +34 913 454 085 Διεθνής: +34 913 454 085



β) πως μπορώ να πάω εκεί; (βρισκεται κοντά στο μετρό Colombia) με μετρό, με λεωφορείο; ποια γραμμή να πάρουμε και τι εισιτήρια υπάρχουν; την Κυριακή γίνεται λειτουργία το πρωί και τι ώρα; γίνονται άλλες ακολουθίες στο ναό (εσπερινός, ευχέλαια, γάμοι, βαφτίσεις, κηδείες κτλ); υπάρχουν άλλοι ναοί των ελλήνων στη Μαδρίτη; γίνονται συναντήσεις σε κάποιο πνευματικό κέντρο; όλη η Μαδρίτη θεωρείται μία ενορια ή υπάρχουν και άλλοι ελληνικοί ναοί; επίσης, αν γνωρίζει κανείς κάποιον έλληνα ιερέα ή ιεροψάλτη ή έλληνα δάσκαλο που να μπορούσαμε να βρούμε κατά το ταξίδι μας στη Μαδρίτη. βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν οικονομική μια χρήση του κινητου τηλεφώνου που έχω στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για κλήσεις σε τηλέφωνα Ισπανίας ή αν υπάρχει εναλλακτική οικονομικότερη λύση.

Σοφός ο γνωρίζων χρήσιμα
Last edit: 12 Χρόνια 6 Μήνες πριν by odysseas eskitzis.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18822 από hispanista
Καλωσήρθες στο ispania.gr, odyssea!

Μπορείς να επικοινωνήσεις με την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Μαδρίτης για τις ερωτήσεις που έχεις, τα στοιχεία θα τα βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα. Κάτω δεξιά υπάρχει και το mail του Μητροπολίτη:
www.iglesiaortodoxa.net/

Σίγουρα το μετρό θα είναι η πιο βολική λύση για να φτάσεις εκεί. Γνωρίζω ότι τελείται λειτουργία τις Κυριακές, αλλά δεν ξέρω να σε πληροφορήσω για τις ώρες.

Καλό ταξίδι και καλή διαμονή στην ισπανική πρωτεύουσα!

Uno es capaz de lograr lo que sea, si su entusiasmo no tiene límites.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": odysseas eskitzis

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.110 δευτερόλεπτα