Ερώτηση σχετικά με εργασία στη Μαδρίτη

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #12819 από antonio85
Γεια χαρά σε όλους!
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ζητάω πληροφορίες και ταυτόχρονα η δεύτερη φορά που κάνω σχέδια για μετακόμιση στη Μαδρίτη.Την πρώτη φορά λόγω κάποιων απρόσμενων δυσκολιών που προέκυψαν δεν τα κατάφερα.Ελπίζω τώρα να είμαι πιο τυχερός

Και για να μπω στο θέμα: Θέλω να μου πει κάποιος που να γνωρίζει, αν είναι εφικτό να βρει κάποιος που ξέρει τα βασικά ισπανικά,εργασία στη Μαδρίτη.Αρχικά σε κάποια εταιρία που απασχολεί αγγλόφωνους υπαλλήλους για παράδειγμα.
Ή σαν δεύτερη επιλογή,μέχρι να μάθω καλύτερα την γλώσσα και να καταφέρω να κάνω κάτι σχετικό με τις σπουδές μου (οικονομικά),αν μπορώ να βρω δουλειά σε οτιδήποτε (καφέ,εστιατόριο,χόστελ κλπ κλπ).Έστω κάτι για να βγάζω τα έξοδα μου

Ρωτάω πιο πολύ από την άποψη ότι η ανεργία είναι σε τρομακτικά επίπεδα εκεί.Αν υπάρχει κάποια ελπίδα ή κάνω άδικα όνειρα!

Υπάρχει περίπτωση να πάρω πληροφορίες ή βοήθεια από την πρεσβεία ,την ελληνική κοινότητα ή την ενορία ;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #12840 από hispanista
Γεια σου antonio85. Είναι καλό που έχεις επίγνωση της κατάστασης (εννοώ του ποσοστού της ανεργίας). Δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς ότι θα βρεις ή ότι δε θα βρεις δουλειά. Θα σου έλεγα να μπεις στην ομάδα Griegos y filohelenos en Madrid στο facebook ( www.facebook.com/#!/group.php?gid=34140509147 ). Πιθανόν κάποιος να ξέρει ή να απασχολείται ήδη σε θέση που να έχει να κάνει με αγγλικά ή με ξενοδοχειακό επάγγελμα και να σε διαφωτίσει. Ή μπορεί να έχει φτιάξει δική του επιχείρηση και να χρειάζεται κάποιον Έλληνα ως υπάλληλο. Δες τι απαντήσεις θα λάβεις και σκέψου το λίγο ακόμα. Ή άρχισε να ψάχνεις site με αγγελίες και να στέλνεις βιογραφικά από τώρα, πριν φύγεις ακόμα. Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω ποια θα είναι η απάντηση που θα λάβεις από την πρεσβεία ή από την ενορία. Η δεύτερη ακόμα λιγότερο έχει να κάνει με το θέμα σου, αλλά δοκίμασε. Θα μπορούσες εσύ να κάνεις μια απόπειρα ανεξαρτήτως συνθηκών, και αν δεν πετύχει πάντα υπάρχει η εναλλακτική της επιστροφής.

Uno es capaz de lograr lo que sea, si su entusiasmo no tiene límites.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.103 δευτερόλεπτα