Ερωτηση

Περισσότερα
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #4317 από INFANTA
Ερωτηση δημιουργήθηκε από INFANTA
HOLA! Γεια σας, κανω ισπανικα εδω και ενα χρονο και με ενδιαφερουν παρα πολυ. Παραλληλα δουλευω . Σκεφτομαι σοβαρα να το ακολουθησω αργοτερα ως επαγγελμα αφου ομως πρωτα το σπουδασω. Θα ηθελα να ρωτησω τι επιλογες εχω για να γινω καθηγητρια ισπανικων? Επισης θα ηθελα να ρωτησω απο την εμπειρια σας αν ειναι δυσκολο γιατι εχω ακουσει οτι υπαρχουν δυσκολειες ως προς την επιλογη και στο ανοιχτο πανεπιστημιο αλλα και στα δημοσια??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #4340 από dionisisath
Απαντήθηκε από dionisisath στο θέμα Ερωτηση
bienvenida :) Προσωπικά πιστεύω ότι οι καθηγητές Ισπανικών σε λίγο καιρό θα αντικαταστήσουν τους καθηγητές Αγγλικών στα ιδιαίτερα μαθήματα γιατί η ισπανική γλώσσα είναι πολύ πιο...μελωδική και πιστεύω ότι είναι η γλώσσα του 21ου αιώνα...Για να γίνεις καθηγήτρια υπάρχει μια στανταρ διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις...Βασικά πρέπει να είσαι ερωτευμένη με την γλώσσα...Να αφιερώσεις πολλές ώρες για να την αφομιώσεις και να εξοικειωθείς μαζί της...Και μετά το νερό θα μπει στο αυλάκι...Για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο εκεί πρέπει πρώτα να έχεις αποκτήσει πτυχίο στα Ισπανικά (αν μπεις στην ιστοσελίδα του Ανοιχτού Πανεπιστημίου λέει αναλυτικά τις προϋποθέσεις) και φυσικά να είσαι τυχερή και να κληρωθείς ως μια απο τις νέες φοιτήτριες...Αφού σου αρέσει τόσο πολύ η γλώσσα δώσε την μάχη σου και στο τέλος - πιστεύω και εύχομαι - θα είσαι νικήτρια! :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #4341 από hispanista
Απαντήθηκε από hispanista στο θέμα Ερωτηση
Hola INFANTA. Σίγουρα μπορείς να το προσπαθήσεις παράλληλα με την εργασία σου, αρκεί να το βάλεις στόχο. Σε συμβουλεύω να προσπαθήσεις να περάσεις στο Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού του ΕΑΠ ή στην Ισπανική Φιλολογία Αθηνών. Πάντως όχι στο Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού του ΤΞΓΜΔ στην Κέρκυρα, το οποίο θα καταργηθεί σύντομα, όπως ήταν αναμενόμενο (σχετική είδηση: www.ispania.gr/index.php?option=com_cont...kpaideysh&Itemid=131 ). Ελπίζω να σε κατατοπίσουν περαιτέρω φοιτητές ή απόφοιτοι των δυο τμημάτων που σου προτείνω.

Uno es capaz de lograr lo que sea, si su entusiasmo no tiene límites.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #4496 από INFANTA
Απαντήθηκε από INFANTA στο θέμα Ερωτηση
Hola !:) Παιδια ευχαριστω πολυ για την απαντηση , για τις πληροφορειες και περισσοτερο για την ενθαρυνση.:)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.344 δευτερόλεπτα