Ισπανική Φιλολογία ή Παιδαγωγικό Δημοτικής

Περισσότερα
9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24835 από spanola
Καλησπέρα σε όλους!
Φέτος έδωσα πανελλήνιες εξετάσεις για να πάρω ένα δεύτερο πτυχίο .... στο μυαλό μου είχα συγκεκριμένα 2 σχολές, την Ισπανική Φιλολογία και το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Ευτυχώς τα πράγματα πήγαν καλά και λογικά πιάνω και της 2 αυτές σχολές.
Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας σε κάτι...δεδομένου οτι είμαι σε μία ηλικία 30+κάτι και ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Ποιό θα μου προτίνατε απο τα 2 τμήματα; Ποιό θεωρείτε πιό εύκολο για να τελειώσω σε ένα ευλογο διάστημα χωρίς να παραμελήσω εντελώς τις υπόλοιπες υποχρεώσεις μου; Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη σε αυτή μου την απόφαση μιας και είμαι σε με΄γαλο δίλλημα και μέχρι αυριο το αργότερο πρέπει να καταθέσω το μηχανογραφικό μου!

Ευχαριστώ!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24846 από dimitsos
Γεια σου spanola.

Είμαι κι εγώ σε αυτό το δίλημμα για δεύτερη σχολή, μόνο που εγώ είμαι ανάμεσα σε αγγλική και ισπανική φιλολογία. Δεν ξέρω ούτε εγώ τι να επιλέξω.
Θέλω κι εγώ να ρωτήσω, ποια από αυτές τις 2 φιλολογίες θεωρείτε ότι είναι η πιο εύκολη για να τη βγάλει κανένας σε 4 χρόνια??

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.095 δευτερόλεπτα