Απ: DELE Η KPG

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23884 από ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
Καλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση και αν ξέρει κάποιος να μου πει θα το εκτιμούσα πολύ.Θέλω να μπω στην Ισπανική φιλολογία να δώσω πανελλήνιες ή κατατακτήριες τι είναι πιο εύκολο;
:)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23886 από madrileña25
Απαντήθηκε από madrileña25 στο θέμα Απ: DELE Η KPG
Καλησπέρα! είχα κ εγώ το ίδιο δίλημμα με εσένα κ τελικά επέλεξα τις πανελλήνιες. έδωσα φέτος, στις 20 του μήνα δίνω το ειδικό μάθημα των ισπανικών κ πιστεύω ότι θα περάσω άνετα!
θεώρησα πιο εύκολες τις πανελλήνιες γιατί το πρώτο μου πτυχίο είναι η ελληνική φιλολογία.όμως κ έτσι να μην ήταν πάλι πανελλήνιες θα έδινα,τις βρίσκω πιο εύκολες κ άλλωστε η βάση της ισπανικής είναι χαμηλά... με ένα καλό επίπεδο ισπανικών κ ένα μέτριο διάβασμα λίγων ημερων για τα υπόλοιπα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθηματα,σίγουρα θα πετύχεις το στόχο σου !

καλή επιτυχία σε ο,τι κάνεις πάντως!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23888 από ΑΚΗΣ
Απαντήθηκε από ΑΚΗΣ στο θέμα Απ: DELE Η KPG
Ως προς το βαθμό δυσκολίας συμφωνώ 10000000% με το περιεχόμενο της προηγούμενης ανάρτησης!

Απλά το μόνο, που θα ήθελα να επισημάνω είναι το εξής : για όποιον μπαίνει στην ισπανική φιλολογία με κατατακτήριες είναι δυνατή η αναγνώριση συναφών μαθημάτων με όσα έχει περάσει στο τμήμα από το οποίο προέρχεται. Αντίθετα για όποιον εισέρχεται μέσω πανελληνίων στη σχολή η εν λόγω δυνατότητα δεν παρέχεται. Και κάτι ακόμα, όχι για να αποθαρρύνω προς Θεού απλά για ενημέρωση : ήδη από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 δεν είναι δυνατή η χορήγηση δωρεάν εντύπων συγγραμμάτων σε όποιον φοιτητή είναι ήδη κάτοχος ενός άλλου πτυχίου. (Τα όσα γράφω είναι επιδεκτικά επιβεβαίωσης με ένα τηλέφωνο στην γραμματεία του τμήματος 2107277967).

Καλή φώτιση στην απόφασή σου Δήμητρα και καλή επιτυχία στην προλαλήσασα madrileña25.
Last edit: 10 Χρόνια 10 Μήνες πριν by ΑΚΗΣ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 1 Μήνας πριν #25531 από Jovita
Απαντήθηκε από Jovita στο θέμα Απ: DELE Η KPG
Παιδιά καλησπέρα κι από μένα! Δίνω κι εγώ φέτος πανελλήνιες για ισπανική φιλολογία και παράλληλα το C1. Ό,τι πληροφορίες έχετε σχετικά με το πανεπιστήμιο και τί δικαιούμαστε ως πτυχιούχοι άλλου ιδρύματος θα μου φανούν πολύ χρήσιμες!
Ωστόσο ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Σκέφτομαι να δώσω και το κρατικό Γ1-Γ2 αλλά βιβλίο μου είπαν δεν υπάρχει, μόνο τα θέματα που έχω βρει μέσω ίντερνετ. Αξίζει τον κόπο να το δώσω ή τσάμπα λεφτά?

Ευχαριστώ! ;-)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.109 δευτερόλεπτα