6μηνη πρακτική άσκηση στην Βαρκελώνη Μηχανικός Πληροφορικής

Περισσότερα
7 Χρόνια 8 Μήνες πριν #25969 από ChrisApostolou
Καλησπέρα,
Ονομάζομαι Αποστόλου Χρήστος, ειμαι νεο μελος του φορουμ και ειμαι προπτυχιακος φοιτητης Μηχανικων πληρορικης. Κατ'αρχας να σας δωσω συγχατητηρια για το φορουμ, καθως με βοηθησε πολυ για να διαλεξω την πολη της Βαρκελωνης για να κανω την πρακτικη.
Η υποτροφια μου για το erasmus placement εγκριθηκε και τωρα ψαχνω κανονικα για πρακτικη στην Βαρκελωνη!!! Εχετε να μου προτεινετε καποιο site στο οποιο μπορω να ψαξω για κατι τετοιο; Εχω κανει αναλογη ερευνα στο google και εχω βρει μερικα απλα αναρωτιομουν μηπως ξερετε κατι περισσοτερο.
Επισης να διευκρινισω οτι ψαχνω οτι ψαχνω πρακτικη με εστω και μια μικρη αμοιβη διοτι δυστυχως τα 550 ευρω που μου δινει μηνιαιως το προγραμμα του Erasmus απ οτι εχω διαβασει ειναι περιπου τα μισα λεφτα που θα χρειαζομαι για να τα βγαζω περα.
Οποιαδηποτε πληροφορια ή συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη.
Ευχαριστω πολυ!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 8 Μήνες πριν #25970 από ΑΚΗΣ
Καλησπέρα σας,
να σας βοηθήσω ακριβώς σε αυτό που ζητάτε δεν μπορώ. Παρολ' αυτά σας προτείνω να αναζητήσετε στο φεησμπουκ (αν το χρησιμοποιείτε) τις ομάδες των φοιτητών της Ισπανικής Φιλολογίας. Αρκετοί από αυτούς έχουν πάει ως ερασμιακοί στην Ισπανία οπότε φαντάζομαι ότι κάτι παραπάνω θα μπορούν πρώτα ο Θεός να σας το πουν.

Υπάρχουν οι ακόλουθες διαδικτυακές ομάδες φοιτητών ισπανικής φιλολογίας ΕΚΠΑ. Εγώ τουλάχιστον αυτές γνωρίζω (ίσως η αναζήτηση σας βγάλει κι άλλες).

www.facebook.com/groups/60689725311/
www.facebook.com/groups/152561328135230/
www.facebook.com/groups/202195999848724/
www.facebook.com/groups/250711455359/
www.facebook.com/groups/172974942737025/
www.facebook.com/groups/36571892642/

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
7 Χρόνια 7 Μήνες πριν - 7 Χρόνια 7 Μήνες πριν #25975 από ChrisApostolou
Καλησπέρα,

Ευχαριστώ πολύ για τις σελίδες που μου στείλατε. Έχω ήδη αρχίσει να ψάχνω πληροφορίες μέσω αυτών. Ωστόσο έχω δώσει ήδη μερικά interview μέσω Skype και απ ότι φαίνεται είμαι πολυ κόντα στο να συμφωνήσω με μια εταιρεία για να ξεκινήσω την πρακτική μου Οκτώβρη-Νοέμβρη. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως η εταιρεία αυτή είναι στο Llinars del Valles. Ψάχνοντας περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη τοποθεσία, είδα πως ειναι περίπου 40 χιλιόμετρα έξω απο την Βαρκελώνη και οτι υπάρχει συγκοινωνία για εκεί (τρένο). Το ερώτημα είναι αν αξίζει να κατοικώ στην Βαρκελώνη και να μετακινούμε καθημερινά εκεί. Αν κάποιος έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικα με το θέμα θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ :up: :up:
Last edit: 7 Χρόνια 7 Μήνες πριν by ChrisApostolou.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.113 δευτερόλεπτα