Estudios Hispánicos UMA- Αναγνώριση του Διπλώματος

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #23982 από Chrysa
Καλησπέρα,

θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Αναζητώ άτομα που έχουν φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Μάλαγας παρακολουθώντας τις Ισπανικές Σπουδές και έχουν λάθει το Δίπλωμά τους ώστε να ζητήσουμε αναγνώριση αυτού.
Θεωρώ άδικο αλλά και απαράδεκτο να μην αναγνωρίζεται αυτό το δίπλωμα στην Ελλάδα τη στιγμή που για να το αποκτήσεις εκπονείς καθημερινά εργασίες, παρακολουθείς 20 διαφορετικά μαθήματα γλώσσας και πολιτισμού στα οποία εξετάζεσαι ανά 3 εβδομάδες, παρουσιάζεις τις εργασίες σου στους υπόλοιπους συμφοιτητές και καθηγητές, εκπονείς τελικές εργασίες εξαμήνου και για να το αποκτήσεις αυτό το χαρτί που υποτιμούν στη χώρα μας πρέπει να δώσεις εξετάσεις επάρκειας γλώσσας -πιστεύω είναι περιττό να διευκρινίσω ότι επάρκεια σημαίνει επίπεδο C2- ξεχωριστά από τις τελικές εξετάσεις των μαθημάτων των 2 εξαμήνων.

Όσοι έχετε κάνει αυτά τα μαθήματα γνωρίζετε καλά περί τίνος πρόκειται. Εάν ενδιαφέρεστε να προσπαθήσουμε ομαδικά να αναγνωριστούν τα διπλώματά μας, περιμένω τα μηνύματά σας.

Φιλικά,

Χρυσή. :-)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24005 από papanas
Καλησπέρα Χρυσή. ¨Εχω κάνει το ίδιο τμήμα στο Complutense πριν πολλά χρόνια (το 1984). Δυστυχώς τα πολύ τελευταία χρόνια δεν έχει ισχύ, πράγμα έντελώς παράλογο για κάποιον που έχει κάνει αυτό το τμήμα και ξέρει πόσο απαιτητικό είναι. Εγώ αναγκάστηκα να πάρω το C2 του Cervantes.
Παρόλα αυτά για λόγους ας πούμε ηθικής αποκατάστασης θα με ενδιέφερε το θέμα. Πάντως σου λέω ότι θα είναι μάλον δύσκολο να γίνει κάτι (το δίπλωμα αυτό δεν πληρεί(!) τις προϋποθέσεις του Marco Comun Europeo de Referencia para las lenguas.
(Πριν λίγους μήνες είχα στείλει κι εγώ ένα μήνυμα σαν το δικό σου μέσω αυτής της ιστοσελίδας και μου απάντησε μόνο κάποιος ή μάλον κάποια κυρία, η οποία όμως τέλειωσε στη συνέχεια και Ισπανική Φιλολογία).

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 9 Μήνες πριν #24006 από Chrysa
Καλησπέρα. Στο σημείο του "Δεν πληρεί τις προϋποθέσεις" είναι που γίνεται εντελώς παράλογο. Δηλαδή το ότι ζεις στην ίδια τη χώρα της οποίας τη γλώσσας μαθαίνεις (!) και κάνεις και μαθήματα πανεπιστημιακού επιπέδου και μάλιστα οργανωμένα από το δημόσιο πανεπιστήμιο, το ότι έχεις αναλυτική βαθμολογία μαθημάτων, και έχεις καθημερινά μάθημα, είναι λιγότερο από τις τρεις φροντιστηριακές ώρες εκμάθησης;;; Για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση, δεν υποτιμώ κανέναν, ούτε λέω ότι δεν γίνεται να μάθεις καλά τη γλώσσα χωρίς να έχεις ζήσεις στην αντίστοιχη χώρα. Αλλά δεν δέχομαι να δέχονται το ένα χαρτί και όχι το άλλο.
Μπορούμε να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα αν θέλεις και εσύ για να δούμε εάν υπάρχει και κάποιος άλλος που θα ήθελε αναγνώριση αυτών των διπλωμάτων και αν τελικά δεν βρεθεί κανείς ακόμα, στέλνουμε κάποιο αίτημα μαζί, υπάρξει, δεν υπάρξει αποτέλεσμα.. :cheer:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 2 Μήνες πριν #24614 από papanas
Καλησπέρα Chrysi.

Είχαμε μιλήσει πριν αρκετό καιρό. ¨Εχεις κάτι νεότερο για το θέμα της αναγνώρισης; Μπορούμε να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά ή με e-mail;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 3 Χρόνια 11 Μήνες πριν #24708 από Chrysa
Δυστυχώς μου απέρριψαν την αίτηση.
Last edit: 3 Χρόνια 11 Μήνες πριν by Chrysa.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.143 δευτερόλεπτα