ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #840 από xbletsou
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ δημιουργήθηκε από xbletsou
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ . ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ , ΑΠΛΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΣΚΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ . ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ . ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ BARCELONA ΚΑΘΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΩ ΓΙΑ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ( ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ , ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ κτλ.)

Υ.Γ. Υπάρχει κάποιος φίλος του κρασιού στην παρέα ;


φιλικά
χριστίνα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #841 από admin
Απαντήθηκε από admin στο θέμα ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
Γειά σου Χριστίνα!
Καλώς ήρθες στην κοινότητά μας :)
Δεν χρειάζεται να ξέρει κάποιος ισπανικά.. αυτό που λες ότι αρκεί "ιδιαίτερη γοητεία" είναι υπερ-αρκετό...
Όσο μπαίνεις στο κλίμα βέβαια θα θες να μάθεις και παραπάνω... τρώγοντας έρχεται η όρεξη!
Πληροφορίες διαμονής για 1-2 μήνες μόνο και δουλεία για τόσο λίγο;;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #843 από dionisisath
Απαντήθηκε από dionisisath στο θέμα ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
Για Βαρκελωνη αναζητησε τουριστικης φυσης πληροφοριες στην αντιστοιχη κατηγορια του φορουμ...για τις δυνατοτητες στεγασης και επαγγελματικης απασχολησης...μαλλον θα σου απαντησει η hispanista...ωστοσο να εχεις κατα νου πως...Οι Καταλανοι μιλουν Καταλανικα... αντε θα σε δεχθουν αν μιλας ισπανικα...αρα αν δεν μιλας ουτε καν τα βασικα της ισπανικης...θα αντιμετωπισεις μεγαλη δυσκολια στην προσαρμογη σου εκει...πιστεψε με τα αγγλικα δεν τα πανε καλα οι Καταλανοι...οχι οτι δεν ξερουν...απλα ειναι σωβινιστες και θελουν να ακουν τον αλλο να μιλα την γλωσσα τους B) Και επειδη θα πρεπει «να ευλογησω και τα γενια μου» ( μου το επιτρεπεται φανταζομαι κυριε διαχειριστη B) ) αν εισαι Αθηνα και θες να παρεις μια πρωτη γευση απο...μουσικη σκηνη Καταλωνιας...ελα αποψε στο Mikes Irish Bar στο Πυργο Αθηνων στους Αμπελοκήπους για να ακουσεις ενα αμιγως καταλανικο συγκροτημα :)


ΥΓ...Οταν μιλας για κρασι αναφερεσαι στην σαγκρια;;;;;; :) Και για ισπανικα κρασια και για φαγητα θα βρεις σε αυτο το site :) :) :) :)
Last edit: 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν by dionisisath.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #844 από xbletsou
Απαντήθηκε από xbletsou στο θέμα ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ , ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ .
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .


Υ.Γ. Εχω κάνει μαθήματα οινογνωσίας και απλά ρωτούσα μήπως υπάρχει κια κάποιος άλλος για την ανταλλαγη απόψεων για τα Ισπανικά κρασιά


Φιλικά
χριστίνα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #845 από dionisisath
Απαντήθηκε από dionisisath στο θέμα ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
Η Καταλωνια ειναι πανεμορφη....οταν ειναι να πας...θα σου πως να βρεις μερος να μεινεις και πως να κινηθεις...εχει αρτιο δικτυο μεσων μεταφορας και η επαρχια της ειναι καταπληκτικη... εως τοτε - φιλικη συμβουλη - προσπαθησε να μαθεις καποια βασικα ισπανικα για να μπορεις να συννενοηθεις μαζι τους :) Και παλι καλως ορισες στην παρεα μας.:)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #854 από hispanista
Απαντήθηκε από hispanista στο θέμα ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ
Καλωσήρθες, Χριστίνα, κι από μένα! Οπωσδήποτε αξίζει να επισκεφτείς την Ισπανία και να μείνεις εκεί όσο περισσότερο μπορείς. Κάθε μέρος έχει τις χάρες του και ασκεί ξεχωριστή γοητεία. Η Βαρκελώνη είναι αρκετά ακριβή και υπάρχει και το εμπόδιο των καταλανικών, για να μην πω το ''εμπόδιο των ισπανικών'' αν δεν τα ξέρεις. Σε τι θα ήθελες να δουλέψεις; Γιατί σε αρκετές δουλειές σε Καταλωνία, Χώρα των Βάσκων και -λιγότερο- Γαλικία, ζητάνε να ξέρεις και τις αντίστοιχες γλώσσες που μιλιούνται εκεί πλην των καστιλιάνικων: καταλανικά, βασκικά, γαλικιανά (αντίστοιχα). Μήπως να περιελάμβανε ταξίδι στη Βαρκελώνη η παραμονή, αλλά να έμενες κάπου πιο έξω ή κάπου αλλού; Το καλό με τα ισπανικά κρασιά είναι πως -εκτός από ορισμένες ποικιλίες που έχουν αποκτήσει φήμη και όνομα, όπως της La Rioja για παράδειγμα- γενικώς η Ισπανία έχει πολύ καλό επίπεδο στα κρασιά, οπότε οποιαδήποτε από τις περιοχές που παράγουν οίνο θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι τουριστικοί-ταξιδιωτικοί προορισμοί.

Δεν μπορώ να μιλήσω με περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δε γνωρίζω ακριβώς τι συμβαίνει στη Βαρκελώνη... Ωστόσο, αν πραγματικά σε ενδιαφέρει και θες να επιχειρήσεις αυτό το ταξίδι, αξίζει να μάθεις τα βασικά ισπανικά για να συνεννοείσαι και όταν βρεθείς εκεί να έχεις τη δυνατότητα να επικοινωνείς και, φυσικά, να τα βελτιώσεις. Εφόσον γίνει αυτό, θα μπορείς να ψάξεις για εργασία ίσως και απλώς μέσω διαδικτύου σε ειδικές ιστοσελίδες που υπάρχουν. Για το μεταπτυχιακό θα ψάξω και αν βρω κάτι θα το ποστάρω εδώ.

Κανένας από τη Βαρκελώνη, βρε παιδιά, να βοηθήσουμε τη Χριστίνα; :)

Uno es capaz de lograr lo que sea, si su entusiasmo no tiene límites.
Last edit: 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν by hispanista.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.342 δευτερόλεπτα