Τουριστικά γραφεία

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #127 από dionisisath
Τουριστικά γραφεία δημιουργήθηκε από dionisisath
www.kyklostravel.gr/


Σχετικά με Kyklos Travel


Το Κύκλος Travel ιδρύθηκε μόλις το 1992, εστιάζοντας αρχικά τις ταξιδιωτικές του δραστηριότητες στην Ιβηρική, έναν προορισμό, στον οποίο οι βασικοί συντελεστές του γραφείου είχαν βαθιές γνώσεις και μεγάλη πείρα.

Έτσι, σύντομα έγινε ο πρώτος TOUR OPERATOR, όχι μόνο στα ταξίδια από την Ελλάδα προς την Ιβηρική, αλλά και στην αντίστροφη κατεύθυνση από την Ιβηρική προς την Ελλάδα. Καταξιώθηκε στις δύο τουριστικές αγορές Ελλάδας και Ιβηρικής δημιουργώντας πολύ καλό όνομα και εντυπωσιακό πελατολόγιο μεμονωμένων πελατών, οργανωμένων ομάδων και ταξιδιωτικών γραφείων.

Με γερές λοιπόν βάσεις και σωστές οργανωμένες κινήσεις, επεκταθήκαμε και σε άλλους προορισμούς, καλύπτοντας όλο και περισσότερο τις ταξιδιωτικές ανάγκες των πελατών μας. Φροντίσαμε βέβαια και για τις διακοπές σας στην πανέμορφη χώρα μας.

Με δική μας εύθηνη και οργάνωση σας προσφέρουμε για το 2006-2007 ένα πρόγραμμα εκδρομών και διακοπών, ελπίζοντας να σας ταξιδέψουμε σύντομα στον προορισμό της επιλογής σας και να σας χαρίσουμε την απόλαυση, που ήδη έχουμε χαρίσει στους χιλιάδες ταξιδιώτες που προτίμησαν το γραφείο μας στα 14 χρόνια λειτουργίας του.

Στα προγράμματα που σας προτείνουμε στην ιστοσελίδα μας, σας δίνουμε συνοπτικές περιγραφές των προορισμών που περιλαμβάνονται σε κάθε πρόγραμμα, κλιματολογικές και ταξιδιωτικές πληροφορίες και συνοπτικά το πρόγραμμα της κάθε ημέρας.


Σας ευχόμαστε καλά και απολαυστικά ταξίδια!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #131 από hispanista
Απαντήθηκε από hispanista στο θέμα Τουριστικά γραφεία
Από το site και μόνο φαίνεται πολύ οργανωμένο το Kyklos... Μπράβο, παιδιά! ;)

Uno es capaz de lograr lo que sea, si su entusiasmo no tiene límites.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #171 από dionisisath
Απαντήθηκε από dionisisath στο θέμα Τουριστικά γραφεία
Τα στοιχεια που παρεθεσα τα αντεγραψα απο το site του γραφειου. Το συγκεκριμενο γραφειο ειδικευεται στα ταξιδια στην Ισπανια. Φυσικα σχεδον ολα τα μεγαλα τουριστικα γραφεια κανουν ολιγοημερες ή πολυημερες εκδρομες στην Ισπανια. Θα προτεινω ομως να μην τα χρησιμοποιησετε αλλα...να κλειστε την εκδρομη μεσω Ιντερνετ. Ειναι ευκαιρια να γνωρισετε γωνιες των πολεων που δεν θα σας πανε τα ταξιδιωτικα γραφεια. Εξαλλου το εκτεταμενο δικτυο Μεσων Μεταφορας στις μεγαλες ισπανικες πολεις διευκολυνει κατα πολυ το ταξιδι σας! Και οι Ισπανοι ειναι ευχαριστοι ανθρωποι που θα σας βοηθησουν να πατε στον προορισμο σας. Αν τους μιλησετε και στη γλωσσα τους θα το εκτιμησουν ιδιαιτερα! :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.119 δευτερόλεπτα