Google: σταματάει από 1η Μαρτίου την υποστήριξη του Internet Explorer 6

Περισσότερα
14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8016 από admin
Όπως ανακοινώθηκε από την Google, από την 1η Μαρτίου ορισμένες από τις υπηρεσίες της δεν θα λειτουργούν σωστά με την χρήση του Internet Explorer 6.

Έχοντας χαρακτηριστεί σαν ο αδύναμος κρίκος στις πρόσφατες επιθέσεις εναντίον της Google, οι χρήστες του IE6 θα πρέπει να αναβαθμίσουν τον browser τους άμεσα, προκειμένου να συνεχίσουν να έχουν πλήρη λειτουργικότητα σε υπηρεσίες όπως το Google Docs και Google Sites.

Επίσης, θα πρόσθετα ότι αναβάθμιση=Firefox, για να βρείτε την υγειά σας...γρήγορος, επεκτάστιμος, ασφαλής...το ξέρω το έχω πει πολλές φορές και όμως ακόμη χιλιάδες χρήστες και του site μας χρησιμοποιούν IE (50%) και ακόμη χειρότερα την απαρχαιομένη έκδοση 6! (20%)

Πολύ καλή κίνηση από τη google, γιατί εκτός από το ότι ο IE6 κάνει τη ζωή μαρτύριο σε όλους εμάς τους προγραμματιστές του ιντερνετ (πρέπει να γίνονται ειδικές ρυθμίσεις για να δουλεύουν οι σελίδες σε ΙΕ6, που μερικές φορές χαλάνε άλλα πράγματα), δεν είναι και ασφαλής για τους χρήστες, έχει πολλά κενά ασφαλειας που μπορούν να εκμεταλευτούν οι hackers για κλέψουν κωδικούς κλπ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.122 δευτερόλεπτα