Εταιρεία Ελλήνων Ισπανιστών (ΕΕΙ)

Περισσότερα
15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #749 από dionisisath
Η Εταιρεία Ελλήνων Ισπανιστών (ΕΕΙ) ιδρύθηκε το 1997. Σήμερα αριθμεί πάνω από 50 μέλη, που είναι κυρίως ακαδημαϊκοί, ερευνητές, μεταφραστές, διερμηνείς, δημοσιογράφοι, διπλωμάτες, και καθηγητές ισπανικών.

Η ΕΕΙ έχει στόχο τη διάδοση και προώθηση του ισπανόφωνου πολιτισμού στην Ελλάδα, αλλά και του ελληνικού πολιτισμού στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική. Μέσα από τη δραστηριότητα της Εταιρείας και των μελών της προσβλέπει στην προώθηση της επιστημονικής έρευνας και της διδασκαλίας της ισπανόφωνης γλώσσας, λογοτεχνίας, ιστορίας και πολιτισμού, αλλά και της επικοινωνίας ανάμεσα σε όλους εκείνους που ασχολούνται με τον Ισπανόφωνο κόσμο. Για το σκοπό αυτό διοργανώνει εκδηλώσεις, συνέδρια, συμπόσια, διαλέξεις, σεμινάρια, εκθέσεις και μουσικές βραδιές σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, συνεργάζεται με άλλους φορείς του ισπανόφωνου πολιτισμού στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, όπως οι Πρεσβείες της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής στην Ελλάδα, το Ινστιτούτο Θερβάντες και ιδιαίτερα την Διεθνή Εταιρεία Ισπανιστών.
hispanistas.web.auth.gr/hispanistas_2/

Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρέιας Ελλήνων Ισπανιστών:Πάντου Σύλβα, Πρόεδρος
Ιβάνοβιτσ Βίκτωρ, Αντιπρόεδρος
Ρούβαλης Γεώργιος, Γραμματέας
Ρόζενμπεργκ Άννα, Ταμίας
Ροδαρέλης Στέλιος, Μέλος



URL: hispanistas.web.auth.gr/hispanistas_2/

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.102 δευτερόλεπτα