Jumping Fish - Ελληνικό portal Ανάδειξης Νέων Ελλήνων Καλλιτεχνών

Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #5915 από Rojiblanco
Το παρόν θέμα το έχω αναρτήσει στην κατηγορία "Εκτός Θέματος" καθώς δεν έχει ισπανικό χαρακτήρα, κρίνω όμως ότι είναι αρκετά χρήσιμο για τους απανταχού φίλους του φόρουμ που τους ενδιαφέρει η ελληνική μουσική.

Πρόσφατα έπεσα πάνω στο JumpingFish

www.jumpingfish.gr/jumpingfish

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του Jumpinfish:
"Το Jumping Fish είναι ένα όχημα ανάδειξης, στήριξης και προώθησης της φρέσκιας φωνής της ελληνικής μουσικής, με σκοπό να φέρει ακόμα κοντύτερα τις πηγές της μουσικής στους ακροατές της. Είναι επίσης και μία πλατφόρμα έκφρασης και ενημέρωσης με την οποία το κοινό ανακαλύπτει καινούρια πράγματα και ψυχαγωγείται."

Εκτός από την ενημέρωση γύρω από τα δρώμενα της Νέας Ελληνικής Μουσικής Σκηνής, κάθε μήνα η επιτροπή του Jumpinfish θα επιλέγεται ένα κομμάτι νέου δημιουργού (με ελληνικό ή αγγλικό στίχο) και θα το προωθεί.

Βρίσκω αρκετά συμπαθητικό το τραγούδι που έχει επιλεγεί για τον μήνα που διανύουμε (Οκτώβριος 2009): EΞΑΙΡΕΣΕΙΣ από τον ROUS

"Silencio y gritos son el final de mi canción"
(Víctor Jara - Chile - 1973)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #5916 από kostasv
Πολύ ενδιαφέρον το site Rojiblanco.Είναι μία σημαντική βοήθεια για τους νέους καλλιτέχνες μας και ειδικά για αυτούς που ενώ έχουν το ταλέντο για να διακριθούν τους λείπουν όμως ''τα μέσα''.
Ακουσα και το τραγουδάκι που μας προτείνεις και το βρίσκω αρκετά καλό.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.141 δευτερόλεπτα