Περί facebook

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1218 από admin
Περί facebook δημιουργήθηκε από admin
Μεταφέρθηκαν τα μηνύματα από το:
Να συστηθούμε... - Presentémonos...

hispanista έγραψε:

Τέλος, να σου πω ότι δεν έχω facebook γιατί είμαι κατά γενικώς, οπότε καλή διασκέδαση σε όσους περνάτε καλά εκεί!

αν και βγαίνουμε offtopic, γιατί διαφωνείς; είναι απλά μια εξέλιξη...είμαστε στη λεγόμενη "Web 2.0 εποχή".
Το ιντερνετ αλλάζει με απίστευτους ρυθμούς και μας είναι δύσκολο να το ακολουθήσουμε... πολλές φορές και οι ίδιοι οι "εφευρέτες", πχ του facebook, δεν περίμεναν ότι θα είχε τέτοια επιτυχία..αν και υπήρχαν παρόμοια συστήματα, κανένα δεν είχε την ίδια επιτυχία, εκτος από το myspace, και αυτό γιατί όλα κρίνονται στο πόσο διασκεδαστικό και εύχρηστο είναι κάτι...δλδ να σε κάνει να θέλεις να το χρησιμοποιείς, να γουστάρεις και να εθίζεσαι..αυτό ακριβώς πέτυχαν...αλλά και το google πχ έτσι είναι αν το σκεφτούμε αφαιρετικά...είναι τόσο απλό στη χρήση του και τόσο αποτελεσματικό και σκεπτόμενο μπροστά, που νιώθεις ότι τα έχουν σκεφτεί όλα πριν από εσένα...
καλά τώρα που το ξαναδιαβάζω, εντελώς off, αλλά θα το πατήσω το κουμπί...
Last edit: 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν by admin.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1219 από admin
Απαντήθηκε από admin στο θέμα Περί facebook
Αφού το έγραψες, administrador, να απαντήσω. Λοιπόν, εκτός του απίστευτου φακελώματος που πέφτει από το facebook σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη (πιστεύω το ξέρουμε όλοι), το βρίσκω μεγάλη, μα πάρα πολύ μεγάλη σπατάλη χρόνου να ασχολούμαι με τον κάθε άγνωστο, να τον προσθέτω στους φίλους μου, να τον ''κερνάω'' ροφήματα, να του απαντάω με ''αγκαλιά'' και όλα τα άπειρα εικονικά και λοιπά. Και μετά, αν του τη δώσει, μπορεί να αρχίσει να μου λέει και τους πόνους του. Είχα και το έσβησα για τους δυο λόγους που προαναφέρω. Αν είναι να γνωρίσω κάποιον, θα τον γνωρίσω και εκτός facebook. Ωστόσο, όποιος εθίζεται, περνάει καλά, σκοτώνει ευχάριστα την ώρα του και όλα τα παρεμφερή χρησιμοποιώντας το facebook, το σέβομαι. Με την ελπίδα να μη γίνομαι οπισθοδρομική, αυτά τα ολίγα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1220 από admin
Απαντήθηκε από admin στο θέμα Περί facebook
Καλησπέρα.
Να μιλήσω και εγώ λίγο για το face book(έστω και οφ τοπικ)γιατί η αλήθεια είναι ότι όταν ακούω αυτή την λέξη και τους τόσους ανθρώπους να ασχολούνται και να επικοινωνούν μέσω αυτής της ηλίθιας(με συγχωρείτε για την έκφραση)ιστοσελίδας,μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι,μου σηκώνεται η τρίχα(όχι από ρίγος πάντως)και μου έρχεται να μην ξαναπιάσω πληκτρολόγιο.
Το εάν είμαι ακραίος δεν θέλω σχόλια,αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι μια προσπάθεια που θα κάνω μπας και αποτρέψω έστω και έναν να μην ασχολείται πια με το face book.
Για εμένα το face book είναι ένας νέος τρόπος για να μάθουν τα πάντα από εσένα,από τους δορυφόρους τους διαστήματος στους ''δορυφόρους'' του πισι,είναι τα άτομα χρήστες που βρίζουν και διαμαρτύρονται για τα προσωπικά δεδομένα και οι ίδιοι κάνουν γραπτή ''κατάθεση''προσωπικών δεδομένον στο ίδιο το σύστημα.
Έχω μπει εχω δει και εχω φύγει,γιατί εάν δεν έμπαινα δεν θα είχα άποψη για να κρίνω και αυτό που είδα ήταν ότι στόχος τους(ποιον δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι πολλά!)είναι να αποσπάσουν όσες περισσότερες πληροφορίες θέλουν για να μας πασάρουν ότι θέλουν και να μας κάνουν ότι θέλουν και μην μου πείτε ότι ο καθένας απαντάει ότι θέλει δεν τον αναγκάζει δηλαδή κανείς και διάφορες άλλες ηλιθιότητες γιατί και ο ίδιος ξέρει ότι κάνει λάθος εάν το πιστεύει αυτό ή θα το καταλάβει κάποια στιγμή στο μέλλον.
Για να μην νομίζεται ότι εχω διαδικτυοφοβεία είμαι γραμμένος σε τρία φορουμ συζητήσεων και απόψεων και στο youtube σε αυτά που πιστεύω οτι έχουν κάτι να μου μάθουν και να τους μάθω,όπως εδώ που με ενδιαφέρει η ισπανική κουλτούρα,αλλά βασικά για άλλο λόγο μπήκα που γνωρίζει η βίκυ.Στο face book δεν πρόκειται να μπω δεν θα μάθω τίποτα και δεν θα τους μάθω τίποτα.Δεν θέλω να ξέρουν τίποτα για εμένα όσο αφορά τα προσωπικά μου και γενικώς πράγματα στην ζωή μου (από το πιο απλό πράγμα και αθώο)σε ένα κόσμο πλέον που φοβάται να βγει άπω το σπίτι,φοβάται να μιλήσει,να βοηθήσει,να αγαπήσει,να,να,να,να πολλά ''να'' ακόμα που δεν εχω χρόνο να γράψω και να ασχολείθω άλλο επί τούτου.

Τι σε νοιάζει ρε φίλε(προς face book αναφέρομαι για όσους δεν το έχουν καταλάβει)πόσες φορές κάνω sex την εβδομάδα,με πόσες-πόσους εχω κοιμηθεί εάν είμαι gay ή straight εάν το εχω κάνει πάνω στην ταράτσα του σπιτιού μου νύχτα με βροχή και ότι άλλη μαλακία του κατέβει στο πειραγμένο από την ''κλεισούρα'' τους εγκέφαλο.
Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ με κανένα από τους χρήστες ρωτάω με κάθε απορία <<γιατί γράφεται όλα αυτά>>νοιώθετε μοναξιές? 10 εκατομμύρια πληθυσμό έχει η ελλάδα 50 η ισπανία για όσους μένουν εκεί,το 1% της εκατό να είναι έξω στο δρόμο φτάνει για να περάσεις πολύ πιο όμορφα από ότι κλεισμένος σε τέσσερις τοίχους και να λες με κάμαρη ότι μιλάς με έναν από της φιλιππίνες,μπράβο ρε ωραία παρέα(δήθεν) κάνετε εσύ και οι κολλητό-ες σου απο της φιλιππίνες ζείτε έντονα βλεπω τρομάρα σας!Αυτή που είναι έξω και δεν ασχολούνται με face book και άλλες παρόμοιες χαζομάρες διψάνε για ζωή βράζει το αίμα τους δεν κυλάει παγωμένο περιμένοντας με ανυπομονησία το νέο super face book version 5.7.
Για άλλο λόγο βγήκε το ίντερνετ στην κατασκοπεία και στην ακοινωνησία κατέληξε Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.Δεν είναι τυχαίο που ο κύριος face book άκουσα ότι είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο,βέβαια η ρουφιανιά και η πουτανιά πληρώνονται σήμερα(τι χρηστάκη δεν το ήξερες?)


Αυτά είχα να πω για να μην γίνομαι κουραστικός άλλο.

Υπόψιν δεν αναφέρομαι σε κανένα συγκεκριμένα πάνω σε αυτά που είπα 100% αλλά εάν μπορώ να αποτρέψω έστω και έναν ξαναλέω,είμαι απολύτως ικανοποιημένος.Γιατί όταν ακούς για εθισμούς οκ αλλά εθισμός απο ένα ανόητο face book δεν μπορώ να το καταλάβω.


Φιλικά,

Χρήστος νασσόπουλος .

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1221 από admin
Απαντήθηκε από admin στο θέμα Περί facebook
Α ρε Χρήστο σου είχα γράψει ένα μήνυμα σκέτη ποιήση,
αλλά επειδή σαν πρωτάρης έκανα το τραγικό λάθος να μην κάνω save το έχασα!!!! Αν το διάβαζες μπορεί και να έκανες profile στο Facebook!!!!! Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση όμως να κάτσω να το ξαναγράψω όλο αυτό, θα σου πω απλά οτι ότι και να κάνεις σε αυτήν την ριμάδα την ζωή, από το φακέλωμα και την κατασκοπεία δεν τα γλιτώνεις, εκτός και αν πας να μείνεις στις σπηλιές!!!!
Από εκεί και πέρα στο facebook δεν σε υποχρεώνει κανένας να δώσεις τα πραγματικά σου στοιχεία,ούτε να προσθέσεις στο προφίλ σου την κάθε άσχετη εφαρμογή και κάθε φορά που το κάνεις αυτό το facebook σε ενημερώνει!!!!
Εγώ προσωπικά χαίρομαι που ξεπέρασα τις προκαταλήψεις που είχα περι Facebook, γιατί εκτός από τους ανθρώπους που βρήκα εκεί μέσα που είχαμε χαθεί εδώ και χρόνια, βρεθήκαμε 95 άσχετοι μεταξύ μας άνθρωποι, Έλληνες και Ισπανοί και μόνο που έχω έναν άνθρωπο να πω πέντε κουβέντες στην γλώσσα μου, που μπορώ να βγώ να πιώ έναν καφέ, ένα ποτό, να πάω μια εκδρομή, μόνο που μπορώ να κάτσω να συζητήσω και να ανταλλάξω απόψεις με ανθρώπους που μέχρι χθές δεν τους ήξερα, όλες αυτές οι καινούριες φιλίες που έκανα μέσω του group "Griegos en Madrid" και μόνο που είχα τιν τιμή να μαζευτούν 25 άτομα στο σπίτι μου στην γιορτή μου, μόνο που κάθησα στην κουζίνα μου και ετοιμάσαμε μουσακά με την Μάγδα και την Βάσσια από την Κέρκυρα(και ξέρεις τι ώραίο μουσακά κάνουν τα κορίτσια?) και κάτσαμε και φάγαμε με τον Χρήστο, τον Γιώργο, την Ηρώ, τον Δημοσθένη, την Ιωάννα και σκάσαμε και μέχρι το πρωί γελάγαμε, μόνο η εκδρομή στο Τολέδο με την Ιωάννα και τον Αλέξη από την Κύπρο, η εκδρομή στην Ναβαθεράδα και στην Σεγκόβια με την Νικόλ, την Ζωή, την Ηρώ, τον Δημοσθένη, τον Κοσμά, τον Φρανθίσκο, τον Γιώργο, την Μάγδα, την Βάσσια, την Αμαλία, τον Σταύρο, τον Δήμο, τον Χρήστο, τον Αλέξη, την Γιώτα, τον Κωνσταντίνο... και πόσα άλλα παιδιά και πόσες άλλες εκδρομές και βόλτες και συζητήσεις και και και... εν ολίγοις είμαι πολύ χαρούμενος που μπήκα στο Facebook και μου δώθηκε η ευκαιρία να ζήσω όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές γνωρίζοντας αυτά τα παιδιά!!!! Κι ας με έχουν φακελωμένο, ούτως ή άλλως από την ώρα που άνοιξα τα μάτια μου φακελωμένος είμαι, στο ληξιαρχείο, στην τράπεζα, στην ΔΕΗ, στον ΟΤΕ, στην ΕΥΔΑΠ, στην COSMOTE, στην VISA, στο supermarket, στο Internet, στο email, στο GPS στο αυτοκίνητο, στον Δήμο, στα αρχεία του στρατού.... και σε πόσα άλλα που ούτε τα ξέρω!!!!
Τα εργαλεία όμως που μου δίνονται, έχω μάθει να τα χρησιμοποιώ για να κάνω την ζωή μου χαρούμενη και όχι μίζερη!!!!! Όλα μα όλα τα πράγματα σε αυτή την ζωή έχουν την καλή τους και την κακή τους όψη... διαλέγεις και πέρνεις, ποτέ μα ποτέ μην είσαι απόλυτος!!!! Δεν θέλω να στραφώ εναντίον σου με αυτό το μήνυμα και ούτε να σε προσβάλλω θέλω, αλλά ήθελα να σου πώ ότι το Facebook δεν είναι μόνο cybersex στις Φιλιππίνες, πράγμα που ούτε το έχω ούτε θέλω να το δοκιμάσω, αλλά πραγματικά κάθε φορά που ανοίγω το προφίλ μου και βλέπω ένα μήνυμα από μια φίλη μου στην Λάρισα, από έναν φίλο μου στην Αθήνα, ένα γειά από την Κομοτηνή, από την Αλεξανδρούπολη, απο την Ξάνθη, από την Καβάλα, από την Βέροια, από την Θεσσαλονίκη, από τις Σέρρες, από τον Βόλο, από τα Τρίκαλα, από την Κρήτη, από την Ρόδο, από την Μελβούρνη, από την Στουτγάρδη, από το Ζάγκρεμπ, από την Σόφια, από το Μάντσεστερ, από το Λονδίνο, από την Νάπολη, από την Λισσαβώνα, από την Βαρκέλώνη και από όπου αλλού έχω φίλους..... πραγματικά χαίρομαι και νιώθω ζωντανός!!!!
Να είσαι και να περνάς πάντα καλά Χρήστο Νασσόπουλε και όλοι εσείς εκεί έξω που διαβάζετε αυτό το μήνυμα και όταν περνάτε τον δρόμο να κοιτάτε πάντα και στις δύο πλευρές!!!!
Besos y abrazos!!!!!!
Τζήκας Δημήτριος

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1227 από sanaxs
Απαντήθηκε από sanaxs στο θέμα Περί facebook
Επειδή έχετε ανοίξει ένα πολύ ενδιαφέρων θέμα θα ήθελα και εγώ να καταθέσω τις δικές μου απόψεις.
Είμαι ενεργό μέλος του facebook τους τελευταίους 4 μήνες. Ο λόγος που έγινα μέλος ήταν από απλή περιέργα μόνο και μόνο για να διαπιστώσω τι είναι αυτό για το οποίο έχει γίνει τόσο μεγάλος ντόρος. Το σύμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι το facebook είναι μία εφαρμογή η οποία μπορεί να σου προσφέρει μεν πολλά, πάρα πολλά, τα περισσότερα όμως εξ αυτών χωρίς απολύτως καμία χρησιμότητα. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον hispanista ότι είναι τελείως βαρετό και ανούσιο να στέλνω φιλάκια, αγκαλίτσες, δωράκια και όλες αυτές τις σαχλαμάρες. Δεν μπορώ όμως να μην συμφωνήσω και με τον tzika ότι μέσω του facebook μπορεί κάποιος να ξαναβρεί χαμένους φίλους - γνωστούς ή να δημιουργήσει καινούργιους με τους οποίους μπορεί να έχουν κοινά ενδιαφέροντα όπως ποδόσφαιρο, μουσική, πολιτική, θρησκεία και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σου. Το συμπέρασμα είναι ότι αν ξέρεις τι θέλεις και τι μπορείς να λάβεις από αυτό τότε έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες να μείνεις ικανοποιημένος και αυτό ισχύει για όλες τις εφαρμογές του ίντερνετ. Όσον αφορά το φακέλωμα επειδή εργάζομαι για το κράτος, ότι έχει απομείνει από αυτό, δεν υπάρχει άνθρωπώς στη γη, τουλάχιστον στον λεγόμενο πολιτισμένο κόσμο, που να μην έχει έστω και μία σελίδα από τη ζωή του σε κάποιον κίτρινο φάκελο είτε αυτός είναι εν ζωή είτε όχι.
Τελικά όλα είναι θέμα επιλογής. Άλλωστε μη ξεχνάται ότι "υπάρχει πολύ μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθως".

Administrador deme la voz, deme la voz, deme la voz

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #2210 από anideos
Απαντήθηκε από anideos στο θέμα Περί facebook
Δεν είναι η μοναξιά ο λόγος που έχει κάποιος προφίλ στο facebook
Στο facebook μπορείς να μοιράζετε ταυτόχρονα με όλους τους φίλους σου αγαπημένα σου τραγούδια , βίντεος , αστεία , ανέκδοτα , σκέψεις
Δεν ξέρω τι κάνουν άλλοι , αλλά όπως και κάθε τι στη ζωή μας και το facebook έχει να κάνει με τον τρόπο που το χρησιμοποιούμε και τι περιμένουμε από αυτό
Οσο για το φακέλωμα δεν αντιλέγω , αλλά οι πληροφορίες που τους δίνω είναι εντελώς αστείες για να πουν ότι με φακέλωσαν
Λες και άμα μάθουν ότι μου αρέσει η Luz Casal θα είναι κάτι που τους νοιάζει ιδιαίτερα ;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.132 δευτερόλεπτα