Συγκατοίκηση στην Γρανάδα ή στην Μαριναλέντα.

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #24964 από Mario Deferano
Πολλές καλημέρες από Μεσολόγγι! Σκοπεύω να μεταναστεύσω στην Ανδαλουσία αυτό το χειμώνα . Ο στόχος μου είναι η Μαριναλέντα αλλά δεν θα έλεγα όχι κ για Γρανάδα. Υπάρχει κάποιος που ψάχνει για συγκάτοικο σε μια από τις 2 πόλεις ? Θα πρέπει να μην φοβάται τους σκύλους καθώς μαζί μου θα έχω κ το κατοικίδιό μου, κ να μην τον ενοχλεί η συμβίωση με ένα κατοικίδιο μέσα στο σπίτι. Ο Ρέικ (ο σκύλος) είναι πολύ φιλικός κ υγιέστατος (υπάρχει βιβλιάριο υγείας ) Στις φωτογραφίες είμαι εγώ και ο τετράποδος φίλος μου! :-)
Συνημμένα:
Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #24971 από Jana
Hola Mario (& Reik :) )
Βρίσκω εξαιρετική την ιδέα σου να δοκιμάσσεις την τύχη σου στην Μαριναλεδα! Δεν ξέρω βέβαια πρακτικά πως μπορεί να γίνει αυτό. Από τότε που ανακοινώθηκε ότι υπάρχουν σπίτια με αντίτιμο 15 ευρώ και δουλειά για όλους είναι πάρα πολλοί οι Ισπανοί (άνεργοι κυρίως) που θέλησαν να μετακομίσουν εκεί! Δεν ξέρω όμως κάποια περίπτωση συγκεκριμένη για να σου πω τι πρέπει να κάνεις. Ίσως θα έπρεπε να έρθεις πρώτα σε επαφή μαζί τους -γιατί όπως θα ξέρεις η Μαριναλέδα είναι μια πολύ ειδική περίπτωση! Αν πάντως πετύχει θα είχε ενδιαφέρον να γράψεις ένα άρθρο ή γενικά μια ανταπόκριση να ξέρουμε πως είναι τα πράγματα.
Για Γρανάδα δεν θα δυσκολευτείς, πηγαίνεις και βρίσκεις εκεί συγκάτοικο ή μπορεί να ξέρει και κάποιος από εδώ που είναι εκεί για εράσμους ή για δουλειά.
Καλή τύχη σε ότι κάνεις!

laversiondejana.blogspot.com
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Mario Deferano

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #24974 από Georgina_ag
Hola desde Alexandroupolis!!

Σε 20 μέρες θα βρίσκομαι Γρανάδα για μεταπτυχιακό! Εχω ψαξει σπίτι απο διαφορα σαιτ στο ιντερνετ αλλα προτιμώ να κλεισω κάτι αφοτου φτασω εκει και δω τα σπιτια απο κοντά. Πολυ καλή η ιδέα σου να πας στη Μαριναλέντα :bravo: ελπιζω να το πετυχεις! Εγω σκοπευω να κανω συντομα ενα ταξιδι εκει γιατι θελω να δω απο κοντά πως ειναι τα πραγματα..
Ποτε θα πας στην Γρανάδα;

Saludos!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #24976 από Mario Deferano
Hola Jana ! :) Ευτυχώς έχω έναν φίλο Ιταλό που μένει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στην Γρανάδα. Ήταν φοιτητής εκεί , τελείωσε την νομική κ έμεινε εκεί γιατί του άρεσε . Έτσι έχω την άνεση της φιλοξενίας για κάνα μήνα μέχρι να βρω συγκάτοικο εκεί, ή στην Μαριναλέντα . Από ότι ξέρω Μαριναλέντα - Γρανάδα μια ώρα δρόμος είναι , σωστά? Από την άλλη ο Μανόλης (ο Δήμαρχος ) το είπε ξεκάθαρα στην Αθήνα όταν ήρθε πριν 4 χρόνια. Η Μαριναλέντα είναι ένα ανοικτό χωριό. Μπορεί να έρθει όποιος θέλει με μια προϋπόθεση κ μόνο, να είναι αριστερός κ επαναστάτης :yahoo: . Όσο για δημοτικό σπίτι υπάρχει η δέσμευση να είσαι τουλάχιστον 2 ή 3 χρόνια μόνιμος κάτοικος του χωριού ( νοικιάζοντας ένα σπίτι) κ εφόσον περάσει το διάστημα αυτό κ είσαι ακόμα εκεί , μπορείς να αιτηθείς δικό σου δημοτικό σπίτι. Κατά τα άλλα από την πρώτη μέρα αποκτάς όλα τα δικαιώματα που έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι εκεί όπως πρόσβαση στις δημοτικές εγκαταστάσεις (πισίνα, γυμναστήριο κλπ) στην υγεία , ακόμα κ στην εργασία! Τα έχω ακούσει να τα λέει μπροστά σε πολύ κόσμο στον Βοτανικό στην Αθήνα κ ο άνθρωπος σίγουρα δεν λέει ψέματα. Μπορεί σε μας να φαίνονται αδύνατα κάποια πράγματα γιατί έτσι μας μάθανε να σκεφτόμαστε ..... αλλά ο Μανόλης έχει διαψεύσει κ απομυθοποιήσει όλο το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα , με μια χούφτα ανθρώπους!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #24977 από Mario Deferano
Hola Georgitsa Υπολογίζω μέχρι τέλη Οκτωβρίου να είμαι έτοιμος. Σε 20 μέρες ε? :yahoo: κάπως έτσι πρέπει να νιώθεις ε? :p Ελπίζω να κρατήσουμε επικοινωνία να μου πεις πως τα βλέπεις τα πράγματα κ να με φωτίσεις γύρω από το ύψος των ενοικίων εκεί. Εσύ έχεις κάποιον εκεί να σε κατατοπίσει? Καλή αρχή στο μεταπτυχιακό σου κ καλά μυαλά :P
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Georgina_ag

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 6 Μήνες πριν #24978 από Georgina_ag
Πόσο χαίρομαι που γνωρίζω έστω κι από δω κάποιον που θέλει να πάει στην Μαριναλέντα!!! :yahoo: :respekt:

Ανυπομονώ να πατήσω Ανδαλουσία! Λοιπόν, θα κάνω έρευνα αγοράς και θα σε ενημερώσω!
Εκτός απροόπτου το Σάββατο 18 Οκτωβρίου θα πάω στην Μαριναλέντα.. οπότε ίσως έχω μια εικόνα να σου δώσω, αν και αφού παρακολούθησες τον δήμαρχο από κοντά θα σου έχουν λυθεί οι απορίες.

Όχι κάποιον φίλο δεν έχω δυστυχώς.. Μόνο έναν γνωστό Έλληνα καθηγητή που ζει και δουλεύει εκεί και ίσως με βοηθήσει λιγάκι..
Ναι θα κρατήσουμε επαφή οπωσδήποτε!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Mario Deferano

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.145 δευτερόλεπτα