Jefe/a de Proyecto / Consultor/a SAP Grecia

Περισσότερα
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23770 από admin

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Argi Griego
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
10 Χρόνια 10 Μήνες πριν #23771 από Argi Griego
Απαντήθηκε από Argi Griego στο θέμα Jefe/a de Proyecto / Consultor/a SAP Grecia
Ειλικρινα θα εστελνα ενα βιογραφικο. Αλλα απο την εμπειρια μου υστερα απο μεγαλα γραφεια στρατολογησης στην Ισπανια, Μαδριτη, δε θα το κανω.

Οσο και αν θελουν να λενε οι Ισπανοι πως ειμαστε αδελφοι, και οσο και αν συντασσουν ομαδες στις οποιες δημιουργουν σχεσεις ανθρωπινες, τοσο τελικα, ΚΑΙ ρατσιστες ειναι, αλλα ΚΑΙ βγαζουν χρηματα εις βαρος του Ελληνικου λαου.
ΠΧ. Ενα ετος πριν, συνεντευξη με ενα γραφειο, για μια θεση συμβολαιου με την ΙΒΜ το οποιο τελικα οχι μονο δεν με ενημερωσαν ποτε, αλλα εχοντας το θαρρος να στελνω mails η κοπελα που μου εκανε τη συνεντευξη, ειπε επιδεικτικα, η ΙΒΜ δεν εργαζεται με Ελληνες. Η αληθεια ειναι πως η κοπελα ειπε ψεματα, διοτι, φετος πριν απο 1-2 μηνες, ανακαλυψα, πως οχι μονο ειχαν τελικα προσλαβει Ελληνα που διαμενει μονιμα στη Μαδριτη εδω και 5 χρονια, αλλα εξεθεσαν και την ΙΒΜ.

αλλο παραδειγμα, και τελευταιο, το να σου λενε "Εχεις το 90-95% του τι χρειαζεσαι..." και τελικα ποτέ μα ΠΟΤΕ να μην σε ενημερωνουν ΑΝ και εφοσων πηρες τη δουλεια... και τελικα να την παιρνει καποιος με λιγοτερες δυνατοτητες απο σενα.

Δεν ειναι κακιες, οτιδηποτε σας λεω το τεκμηριωνα αν θελετε και με τα mail τα οποια κρατω εδω και αρκετο καιρο.

Η ανεργια τελικα, δεν ειναι αποτελεσμα των εταιρειων αλλα ουσιαστικα των γραφειων στρατολογησης, και των στατιστικων που κανουν εκεινα και μονο.

ΑΙΣΧΟΣ πια... λιγη ειλικρινεια, χαθηκε σε αυτο το κόσμο?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.100 δευτερόλεπτα