Ο Γιώργης Χριστοδούλου ζωντανά στο ισπανικό ραδιόφωνο

Περισσότερα
Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18085 από Rojiblanco
Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω το podcast της εκπομπής που συμμετέχει ο Γιώργης:
www.rtve.es/alacarta/audios/afectos-en-l...ra-29-07-11/1163478/

"Silencio y gritos son el final de mi canción"
(Víctor Jara - Chile - 1973)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18089 από hispanista
Άκουσα ζωντανά την εκπομπή, μιας και δε συνηθίζεται να μιλάνε για ελληνική μουσική τόσο συχνά στο ισπανικό ραδιόφωνο. Ωραία η τηλεφωνική συνομιλία με τον Γιώργη Χριστοδούλου, περιμένουμε να μάθουμε και για τις συναυλίες στην Ισπανία... Δυο πράγματα που ειπώθηκαν δε μου φάνηκαν εύστοχα. Πρώτον, η άποψη του καλλιτέχνη ότι στην Ελλάδα δεν ξέρουμε κανέναν άλλον Ισπανό τραγουδιστή πέραν του Χούλιο Ιγκλέσιας (οι παλιοί) και της Λουθ Κασάλ (οι νεότεροι). Νομίζω υπερβάλλει λίγο. Από την άλλη ο Javier Peña με πολύ καλές προθέσεις επιχείρησε να πει δυο πράγματα για τη σύγχρονη ελληνική μουσική, αλλά ήταν εντελώς άκυρο που είπε ότι η Αρβανιτάκη βλέπει ανταγωνιστικά την Άννα Βίσση! Τέλοσπάντων, αφού είχε καλές προθέσεις ο άνθρωπος, το βλέπουμε κι εμείς με κατανόηση. :hmmm:

Uno es capaz de lograr lo que sea, si su entusiasmo no tiene límites.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18095 από Juanita La Quejica

hispanista έγραψε: Δυο πράγματα που ειπώθηκαν δε μου φάνηκαν εύστοχα. Πρώτον, η άποψη του καλλιτέχνη ότι στην Ελλάδα δεν ξέρουμε κανέναν άλλον Ισπανό τραγουδιστή πέραν του Χούλιο Ιγκλέσιας (οι παλιοί) και της Λουθ Κασάλ (οι νεότεροι). Νομίζω υπερβάλλει λίγο.


Συμφωνώ μαζί σου.

Η ισπανική μουσική είναι de moda τουλάχιστον από το 2000 και μετά στην Ελλάδα.

Και δεν μιλώ για όσους έχουμε "ελαφρά" πορωθεί, αλλά για την πλειοψηφία των ακροατών μουσικών του κόσμου. Αν μετρήσουμε μόνο τις φορές που έχει τραγουδήσει στην Ελλάδα για παράδειγμα ο Τονίνο Καροτόνε τα τελευταία 15 χρόνια, ουουου... πάνω από 10. Ή μήπως δεν γνωρίζουν οι Έλληνες την Αμπάρο Σάντσεθ; Τρεις φορές έχει τραγουδήσει τα τελευταία χρόνια... ή και περισσότερες; Οι Όχος ντε Μπρούχο; Και πάει λέγοντας... για να μην περάσουμε σε όσους έχουν τραγουδήσει στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών, από τον Duquende ως την Κόντσα Μπουίκα. Δεν είχε έρθει και ο συγχωρεμένος ο Μορέντε στην Ελλάδα να τραγουδήσει με την Φαραντούρη στο Μέγαρο; Δεν τον γνωρίζουν οι Έλληνες;

Υπερβάλλει πολύ θα έλεγα.

"Todos los hombres estamos hechos del mismo barro, pero no del mismo molde."
Proverbio mexicano

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.289 δευτερόλεπτα