Οι Ν.Ο.Η.Α. live + guests Palov & Mishkin @Θεσ/νίκη -Παρ. 13/5 & Αθήνα -Σαβ.14/5

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν - 12 Χρόνια 10 Μήνες πριν #15739 από 1 STEP FORWARD
Οι Ν.Ο.Η.Α. live σε Θεσ/νίκη και Αθήνα!
+special guests: Palov & Mishkin


Παρασκευή 13 Μαΐου @ Block 33, Θεσσαλονίκη
Σάββατο 14 Μαΐου @ ΚΥΤΤΑΡΟ, Αθήνα

Η μουσική κολεκτίβα N.O.H.A. (Noise Of Human Art), ένα από τα πιο σημαντικά και πρωτοπόρα σχήματα της σύγχρονης ευρωπαϊκής ηλεκτρονικής και έθνικ σκηνής, το συγκρότημα που ευθύνεται για μερικά από τα κομμάτια που κυριάρχησαν στα airplay εναλλακτικών ραδιοφωνικών σταθμών τα τελευταία χρόνια (όπως τα Tu café, Balkan hot step κ.α.), έρχεται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, την Παρασκευή 13 Μαΐου στο Block 33 και το Σάββατο 14 Μαΐου στο Κύτταρο Live, με ένα live γεμάτο breakbeats, flamenco, drum ‘n’ bass, balkan ρυθμούς. Συνένοχοι στο μεγάλο πάρτυ το τρομερό δίδυμο των Palov & Mishkin (aka Blend) της Cast-a-Blast, καθώς και άλλοι guests.
Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο πάρτυ της άνοιξης!


Info:
N.O.H.A. live + special guests Palov & Mishkin + more tba
Παρασκευή 13 Μαΐου – Block 33, 26ης Οκτωβρίου 33
Σάββατο 14 Μαΐου - Κύτταρο live, Ηπείρου 48 και Αχαρνών
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
E-tickets (15 ευρώ) στα:
www.nohaathens.eventbrite.com
www.nohathess.eventbrite.com
Προπώληση: 18 ευρώ
Στα σημεία προπώλησης: Metropolis & Ticket House


N.O.H.A.
Noise.Of.Human.Art
Η κολεκτίβα φαινόμενο των Ν.Ο.Η.Α. (Noise Of Human Art) είναι πια ένα από τα πιο πετυχημένα σχήματα της ευρωπαϊκής ηλεκτρονικής σκηνής. Ξεκίνησαν στα μέσα της δεκαετίας του ’90 να πειραματίζονται και να δημιουργούν τον δικό τους μοναδικό ήχο, ένα μείγμα από drum ‘n’ bass, flamenco, breakbeats, electrojazz μέχρι balkan ρυθμούς και δεν έχουν σταματήσει να εξελίσσουν τον ήχο τους, περνώντας ως και σε trip-hop μονοπάτια στις πιο πρόσφατες δουλειές τους.

Η μεγάλη αναγνώριση και επιτυχία για τους N.O.H.A. ήρθε με το album Dive In Your life (2007), ενώ είχαν ήδη κυκλοφορήσει τα Noise Of Human Art (1997), No Slack (2001) και Next Plateau (2003). Το single τους ‘Tu café’ έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα ραδιοφωνικά κομμάτια πανευρωπαικά, όπως και στη χώρα μας μέχρι σήμερα, και έγινε η αφορμή να γίνει πιο γνωστή αυτή η σπουδαία μπάντα. Κομμάτια όπως το drum ‘n bass ‘Dive in your Life’, το παραδοσιακό ισπανικό ‘Pijama’, το balkan breakbeat ‘Balkan hot step’ και πολλά άλλα καθιέρωσαν την μπάντα σαν το πιο φρέσκο και πρωτοπόρο σχήμα στην κορεσμένη ευρωπαϊκή ethnic σκηνή. To ‘Balkan hot step’ μάλιστα χρησιμοποιήθηκε και σε διαφήμιση της Nike. Η μουσική πορεία της μπάντας συνεχίστηκε δυναμικά με το Respect the Menu (2010) και όπως έχουν ήδη ανακοινώσει η νέα τους δουλειά, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011.

Τα μέλη του συγκροτήματος κατάγονται από Γερμανία, Τσεχία, Ισπανία και Αμερική. Οι κοσμοπολίτες N.O.H.A. προτιμούν να τραγουδούν σε αγγλικά και ισπανικά κυρίως. Τα live τους είναι μία μοναδική γιορτή και δίκαια θεωρούνται ένα από τα καλύτερα live ηλεκτρονικά σχήματα αυτή τη στιγμή, έχοντας ήδη εμφανιστεί και ενθουσιάσει σε αναρίθμητα και διαφορετικού χαρακτήρα φεστιβάλ (Exit, Ostrava, Electronic Beats, Praha Jazz Festival κ.α.) και δίπλα σε ονόματα όπως οι Prodigy, Goldie, Peshay. Αυτή την μοναδική γιορτή που ξέρουν να στήνουν οι N.O.H.A. θα έχει το ελληνικό κοινό την ευκαιρία να απολαύσει για πρώτη φορά ολοκληρωμένα στην καλύτερη στιγμή της καριέρας τους...
Ετοιμαστείτε για τους N.O.H.A.!


PALOV & MISHKIN (Cast-a-blast)
Ο Palov και ο Mishkin (aka Blend), μεγάλωσαν μαζί σε μια εποχή που μεσουρανούσε το breakdance, οι αγώνες wrestling μέσω καλωδιακής και οι ανταλλαγές με κασέτες old school hip-hop. Γύρω στο 1987 το δίδυμο έπρεπε να χωρίσει εξαιτίας της μετακόμισης του Μishkin σε άλλη πόλη. Ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους και κανείς δεν άκουσε νέα του άλλου για τουλάχιστον 20 χρόνια. Τον Μάρτιο του 2006, εντελώς τυχαία, βρέθηκαν μέσα στο ίδιο ταξί… Και έτσι επανασυνδέθηκαν…And their story begins!

Το 2007 η Cast-a-Blast ανέθεσε στο περιβόητο δίδυμο την επιλογή κομματιών για την συλλογή Backslam Extravaganza. Μέχρι σήμερα οι Palov & Mishkin έχουν κυκλοφορήσει μουσική για μερικά από τα καλύτερα ευρωπαϊκά labels του χώρου όπως τα Gamm, Rebtuz, και Resence records, έχουν κάνει remix για τους Hot 8 Brass Band, τους Lovemonk’s Mas Achillyfunk, ενώ οι δίσκοι τους βρίσκονται στις πρώτες θέσεις πωλήσεων σε δισκάδικα όπως τα αγγλικά Fat City, Phonica και Juno records. Το 2009 κυκλοφόρησαν το album ‘Think Twice’ όπου συνδυάζουν funk και hip-hop με cumbia, reggae και breaks με ένα χιουμοριστικό σχεδόν τρόπο, σήμα πλέον κατατεθέν των Palov & Mishkin. Το τρομερό ‘διεθνές’ πια δίδυμο, από τα ελάχιστα που διαθέτει η εγχώρια σκηνή, ευθύνεται για μερικές από τις πιο δυνατές βραδιές που κυκλοφορούν, για πολλά και ενδιαφέροντα releases με τα διάφορα projects στα οποία συμμετέχουν και χωρίς υπερβολή για τη δημιουργία μιας ολόκληρης μουσικής σκηνής...


Links:
www.n-o-h-a.de
www.cast-a-blast.com
www.blendmishkin.net


N.O.H.A. - Tu cafe

N.O.H.A. - Pijama

Palov & Mishkin - Et de clarinete
Last edit: 12 Χρόνια 10 Μήνες πριν by 1 STEP FORWARD.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": penelope8

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #15806 από Madrugada

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #15808 από admin
Και σε αυτές τις συναυλίες θα έχουμε κάποιες δωρεάν προσκλήσεις, θα ανακοινώσουμε σύντομα...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #15811 από Madrugada
Καλά που το είπες πριν πάρω :blush:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #15910 από 1 STEP FORWARD
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": admin, spy82

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #15912 από spy82
Αχ τι τέλεια!!! :D Και είναι και η Ζαζ εκείνη την δευτέρα πάνε τα λεφτάκια μουυυυυ!!! :up:

...no está lo bello en las cosas, lo bello es como las ves..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.148 δευτερόλεπτα