Περισσότερα
13 Χρόνια 3 Μήνες πριν - 13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #14571 από admin
Απαντήθηκε από admin στο θέμα Αλλαγές στο site
Προστέθηκε μια νέα λειτουργία στην παρουσίαση των φωτογραφιών ενός άρθρου που δίνει τη δυνατότητα για αυτόματα thumbnails (μικρογραφίες) των εικόνων που υπάρχουν σε ένα άρθρο.
Για όσους από εσάς μας στέλνετε άρθρα που έχουν και εικόνες, αν ανεβάσετε μια μεγάλη εικόνα, δημιουργείται αυτόματα ένα thumbnail για το άρθρο, αλλά παραμένει και η original εικόνα. Το μέγεθος του thumbnail που δημιουργείται αυτόματα εξαρτάται από το μέγεθος που θα ορίσετε εσείς όταν σμικρύνετε τη φωτογραφία.
Οπότε είναι μεγάλη ευκολία για όλους μας που δημοσιεύουν άρθρα, γιατί το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανεβάσετε τη φωτογραφία με το γνωστό τρόπο και μετά μόλις την κάνετε resize μέσα στο άρθρο, όλα τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα.
Έτσι και οι επισκέπτες κάνοντας κλικ στην εικόνα τους εμφανίζεται ένα πιο όμορφο παράθυρο που μάλιστα μπορούν να δουν όλες τις resized φωτο του συγκεκριμένου άρθρου.
Η αλλαγή αυτή θα ισχύει μόνο από εδώ και στο εξής, δλδ δεν μπορεί να εφαρμοστεί αυτόματα στα ήδη δημοσιευμένα άρθρα, μπορεί μόνο αν γίνει με το χέρι 1-1.
Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα στο:
www.ispania.gr/eidhseis/politistikes/2327-pa-negre-goya-2011
και
www.ispania.gr/tourismos/2298-giortes-sth-varkeloni
Συνημμένα:
Περισσότερα
13 Χρόνια 3 Μήνες πριν #14732 από admin
Απαντήθηκε από admin στο θέμα Αλλαγές στο site
Έχουν διορθωθεί αρκετά προβληματάκια το τελευταίο διάστημα, τα οποία αφορούσαν κυρίως το usability του site, και ίσως να μην τα είχατε παρατηρήσει και ποτέ...επειδή όμως οι διορθώσεις μπορεί να έχουν φέρει άλλα bugs, αν δείτε κάτι περίεργο αναφέρετέ το εδώ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.555 δευτερόλεπτα