H Marga Barros μας προτείνει ένα διαφορετικό μενού για ένα πλήρες Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με συνταγές από τις κουζίνες της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικης.
Στο τέλος του εργαστηρίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το αποτέλεσμα.
Μια διαφορετική ιδέα για το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Πρόκειται για το χριστουγεννιάτικο μενού που δημοσιεύεται στο νούμερο Δεκεμβρίου 2014 του πολιτιστικού περιοδικού Sol Latino.
Περιορισμένες θέσεις!
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου.
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014
Ώρα 17:00 - 21:00
Κόστος: 25 ευρώ
Marga Barros nos propone un menú diferente para una cena de Navidad con recetas provenientes de la cocina española y latinoamericana.El taller culminará con la cena de los participantes en torno a la mesa con los deliciosos manjares.
Una propuesta diferente para la cena de Navidades.
Se trata del menú navideño publicado en la edición de diciembre 2014 de la revista Sol Latino.
¡Plazas limitadas!
Inscripción abierta hasta el miércoles 17 de diciembre
en Αbanico
Κολοκοτρώνη 12, 1ος όρ. Σύνταγμα
Τηλ. 2103251214-215
Οργάνωση: Abanico
Σε συνεργασία με: Sol Latino
Χορηγοί: Ψάριστον ~ Cellier ~ Μύλοι Αγίου Γεωργίου ~ Sal Tradicional de San Fernando ~ Suralgae
Χορηγοί επικοινωνίας:
http://www.ispania.gr/
http://atenasdigital.com/
http://artmag.gr/
http://www.americalatina.com.gr/
http://www.livinlovin.gr/
http://panoramagriego.gr/
Μás info ~ Περισσότερα: http://abanico.gr/activities/work-shops
Abanico
Κολοκοτρώνη 12, 1ος όρ. Σύνταγμα
mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.abanico.gr