Το πρώτο φεστιβάλ πειραματικού φλαμένκο έρχεται στην Αθήνα στο τέλος Ιανουαρίου και χρειάζεται τη βοήθειά σας! 

Το PlayGround είναι ένας πολιτιστικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε για να προωθήσει και να προάγει τις κρουστικές τέχνες. Το φεστιβάλ Coetáni αποτελεί το πιο πρόσφατο εγχείρημά μας και πρόκειται για το πρώτο φεστιβάλ που αφιερώνεται αποκλειστικά στο πειραματικό φλαμένκο. 

Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε έναν καινούργιο θεσμό στον πολιτιστικό χάρτη της πόλης που θα προάγει τον πειραματισμό, την καινοτομία και την εξερεύνηση σε σχέση με αυτόν τον δημοφιλή χορό!

Έχουμε προσκαλέσει καταξιωμένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό: Leonor Leal, Chloé Brûlé, Marco Vargas, Félix Vázquez (Ισπανία), Φλώρα Τσουκαλά, Νιόβη Μπένου, Γιώτα Πεκλάρη (Ελλάδα), Dayna Szyndrowski, Rosanna Terracciano (Καναδάς), Julia Petchinka (Αυστρία), να παρουσιάσουν την δουλειά τους μέσα από σεμινάρια, παραστάσεις, προβολές και ανοιχτές συζητήσεις. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.coetani.com για το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ Coetáni δεν υποστηρίζεται οικονομικά από κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα. Πρόκειται ένα μοναδικό εγχείρημα του PLAYGROUND for the arts, το μεγαλύτερο για αυτή τη χρονιά, που υλοποιείται με μεγάλο ενθουσιασμό και στηρίζεται στην συμμετοχή σας. Οποιαδήποτε ελάχιστη συμβολή, σημαίνει πάρα πολλά για εμάς και μας γεμίζει ενέργεια! Μοιραστείτε το με τους φίλους σας και μην ξεχνάτε, θα μπορέσουμε να χρηματοδοτηθούμε, μόνο αν πετύχουμε τον στόχο μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Καμπάνια οικονομικής στήριξης του φεστιβάλ Coetáni:
https://www.indiegogo.com/projects/coetani-experimental-flamenco-festival/x/9437638

Σας ευχαριστούμε πολύ!