ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ (κάθε Παρασκευή 6-8μμ)

Ανοικτό μάθημα compas, palmas, κώδικα flamenco συνοδεία χορού τραγουδιού και κιθάρας από την σκηνή μέχρι την fiesta.

Το μάθημα είναι 2ωρο και απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν το flamenco στην πιο παραδοσιακή του μορφή. 

Είναι κατάλληλο για μουσικούς, χορευτές και λάτρεις του flamenco, ανεξαρτήτου εμπειρίας, που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν μια σφαιρική εικόνα του αντικειμένου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

(κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12.00-13.30μμ, ενδέχεται να τροποποιηθεί)

Τα τμήματα απευθύνονται σε άτομα που έχουν εμπειρία στο flamenco (χορευτές και δάσκαλους flamenco) και θα βοηθήσουν την προσωπική αντιμετώπιση, βάσει της υποκειμενικής οπτικής πάνω στο χορό που έχει ήδη διαμορφώσει ο καθένας. Θα αναλυθούν κώδικες για καλύτερη σκηνική παρουσία και επικοινωνία, δημιουργία μιας παράστασης/χορογραφίας, από τον αυτοσχεδιασμό σε παραδοσιακά και μη χορευτικά μέρη (προσαρμγή στο παίξιμο των μουσικών ενός tablao), μέχρι μια πιο απαιτητική μουσική σύνθεση.

**Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής έως 3/11

ARROYO NUEVO Χορευτικό εργαστήρι flamenco
Μ. Αλεξάνδρου 128, Κεραμεικός, Αθήνα
τηλ. 210 3469575, mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
περισσότερες πληροφορίες: www.arroyo.gr