To SEX + LOVE’ είναι το δέκατο άλμπουμ -και το δεύτερο δίγλωσσο- του Ισπανού τραγουδιστή/συνθέτη του Enrique Iglesias. Από το άλμπουμ έχουν ήδη βγει 2 Αγγλόφωνα singles (‘Turn The Night Up’ και ‘Heart Attack’) και 2 Ισπανόφωνα (‘Loco’ και ‘El Perdador’), τα οποία σκαρφάλωσαν στο #1 του Hot Latin Songs του Billboard.Πρόσφατα, ο βραβευμένος με Grammy, πολύ-πλατινένιος διεθνής superstar κυκλοφόρησε το νέο single από το άλμπουμ, Im Freak’ featuring Pitbull.  Οι μακροχρόνιοι φίλοι και συνεργάτες ‘φωτίζουν’ ένα προκλητικό beat των Cataracs (Robin Thicke, Selena Gomez) με ‘γέφυρες’ που σκαρφαλώνουν ραγδαία στις χορευτικές πίστες διεθνώς. Το “I’m Freak” είναι άλλο ένα κομμάτι που διακρίθηκε από το άλμπουμ το οποίο περιλαμβάνει και τα προηγούμενα singles“Heart Attack” και “Turn The Night Up”.

To 2013 αποδείχτηκε μία από τις πιο ‘καυτές’ χρονιές για τον Enrique Iglesias. To “Turn The Night Up” έγινε το δέκατο τρίτο του Νο.1 στο Billboard Dance Chart. Καθώς είναι ο κάτοχος του ρεκόρ για τα περισσότερα Νο.1 στα chart, είναι ο ίδιος που ανέβασε ακόμη μία φορά το ‘σκορ’. Εν τω μεταξύ, το τραγούδι εξασφάλισε το Νο.1 τουBillboard Latin Airplay Chart, καθιστώντας το ένα smash hit σε πολλαπλά format.

Παραμένοντας ένα διαπολιτισμικό φαινόμενο, η πιο πρόσφατη Ισπανική επιτυχία Locofeaturing Romeo Santos, σκαρφάλωσε στο Νο.1 του Billboard Hot Latin Song Chart. Είναι το 24ο Νο.1 στο Hot Latin Songs Chart και συνεχίζει να κρατά το ρεκόρ για τα περισσότερα Νο.1 στο chart.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του άλμπουμ Sex + Love βρίσκουμε τους Romeo Santos, Pitbull, Marco Antonio Solis, Flo Rida, Kylie, Yandel, Jennifer Lopez, Gente de Zona και India Martinez.

Από το 1995, ο Enrique Iglesias έχει εδραιώσει τον εαυτό του σαν έναν από τους πιο σεβαστούς και εκτιμημένους διεθνής stars. Παραμένει ένας από τους best-selling Ισπανούς καλλιτέχνες στην ιστορία με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Στο ενεργητικό του έχει πέντε Top 5 singles στο Billboard Hot 100, με δύο από αυτά να έχουν κατακτήσει την κορυφαία θέση, καθώς και 13 Νο.1 στο Dance Chart – τα περισσότερα που είχε ποτέ άνδρας ερμηνευτής. Επιπλέον, έχει ένα εντυπωσιακό σύνολο από 70 Νο.1 σε όλα τα chart του Billboard. Εντωμεταξύ, είναι επίσης κάτοχος ρεκόρ για τα περισσότερα Ισπανόφωνα singles που ανέβηκαν στο Νο.1 του Hot Latin Tracks Chart, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των επιτυχιών στο 23. Και υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερα πράγματα στον ορίζοντα για αυτόν. Things to come!