Καινοτομώντας, ξανά, το Κέντρο Ισπανικών Σπουδών «Maria Barbero», το πρώτο Κέντρο για τη διδασκαλία της Ισπανικής στη Λάρισα, διοργανώνει τρεις κύκλους δωρεάν μαθημάτων Ισπανικών, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Ο πρώτος κύκλος απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 4 έως 6 ετών. Μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες, τα παιδιά θα έρθουν σε μία πρώτη επαφή με την Ισπανική Γλώσσα.

Ο δεύτερος κύκλος απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, οι οποίοι θα διδαχθούν από Ισπανίδα καθηγήτρια, ώστε να αποκτήσουν βασικές γνώσεις της Ισπανικής.

Ο τρίτος κύκλος απευθύνεται σε ενήλικες, οι οποίοι θα έχουν μία πρώτη επαφή με την Ισπανική Γλώσσα και τον Ισπανόφωνο Πολιτισμό.

Υπεύθυνη σπουδών είναι η Maria Barbero, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Παν/μίου της Málaga, που διδάσκει Ισπανικά εδώ και 18 χρόνια. Οι τρεις κύκλοι σπουδών, μέρος του διευρυμένου πολιτιστικού προγράμματος του 2016-17, θα ξεκινήσουν στις 22 και 24 Σεπτεμβρίου.

Για πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής, στο τηλ. 2410530356 ή στις εγκαταστάσεις του Κέντρου (Κούμα και Παναγούλη 12- Α΄ όροφος).